GalatasarayÖZEL | Nicola Zalewski, Galatasaray'da! İşte transfer maliyeti

ÖZEL | Nicola Zalewski, Galatasaray'da! İşte transfer maliyeti

12.09.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Galatasaray, uzun süredir peşinde olduğu Roma'da forma giyen Nicola Zalewski'nin transferinde mutlu sona ulaştı. Polonyalı yıldızın, sarı-kırmızılı takıma maliyeti belli oldu.

ÖZEL | Nicola Zalewski, Galatasarayda İşte transfer maliyeti

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, sol kanat transferinde aradığı yıldızı İtalya'da buldu. Kerem Aktürkoğlu'nu Benfica'ya gönderen sarı-kırmızılılar, Roma'dan Nicola Zalewski'nin transferinde mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

İtalya'ya çıkarma yapan ve Roma ile masaya oturan Galatasaray idarecileri, Serie A deviyle sıkı pazarlıklarda orta yolu buldu. Galatasaraylı idareciler, 16 milyon eurodan başlayan pazarlıklarda Polonyalı futbolcunun bonservisini 12 milyon euroya kadar indirme başarısı gösterdi.

BONSERVİS 2 SENE İÇİNDE ÖDENECEK

Galatasaray ile Roma arasında pazarlıklarda anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılıların, 12 milyon euroluk bonservis bedelini 2 sene içerisinde 4 eşit taksitle ödeyeceği öğrenildi.

ÖZEL | Nicola Zalewski, Galatasarayda İşte transfer maliyeti

Polonya Milli Takımı'nda forma giyen 22 yaşındaki Nicola Zalewski ile de 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkışıldı. Genç futbolcunun, sarı-kırmızılı takımda yıllık 2 milyon euro kazanacağı belirtildi.

Nicola Zalewski bu sezon Roma'da 3 maça çıktı. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu karşılaşmalarda 142 dakika sahada kaldı. Nicola Zalewski'nin Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Polonyalı futbolcunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro.

Haberin Devamı

ÖZEL | Nicola Zalewski, Galatasarayda İşte transfer maliyeti

Nicola Zalewski, futbol kariyerine Roma altyapısında başladı. Nicola Zalewski, 2019-2020 sezonu başında Roma'da U19 takımına yükseldi. Polonyalı kanat oyuncusu, 2021-2022 sezonunda Roma'da A takım forması giymeye başladı.

Roma altyapısında yetişen Nicola Zalewski, Polonya Milli Takımı'nda 23 karşılaşmada forma şansı buldu. 22 yaşındaki kanat oyuncusu, bu müsabakalarda 2 gol atma başarısı gösterdi.

Yazarlar