Oyun DunyasiBlizzard’ın Milyonlar Tarafından Beklenen Oyununa, Özel Ürünler Geliyor

Blizzard’ın Milyonlar Tarafından Beklenen Oyununa, Özel Ürünler Geliyor

09.11.2015 - 14:12 | Son Güncellenme:

Razer ve oyun tarihinin en epik oyunlarından birkaçının geliştiricisi, yayıncısı olan Blizzard Entertainment, heyecan verici bir duyuruya birlikte imza attılar. İki firma, Blizzard’ın çok yakında çıkacak olan takım oyunu tabanlı FPS’si Overwatch temalı ve Razer’ın Chroma teknolojisi entegre edilmiş full ekipman setini duyurdular. Overwatch, kendi özgün silah ve kabiliyetlerine sahip oynaması zevkli kahramanlar içeren bir […]

Blizzard’ın Milyonlar Tarafından Beklenen Oyununa, Özel Ürünler Geliyor

Razer ve oyun tarihinin en epik oyunlarından birkaçının geliştiricisi, yayıncısı olan Blizzard Entertainment, heyecan verici bir duyuruya birlikte imza attılar. İki firma, Blizzard’ın çok yakında çıkacak olan takım oyunu tabanlı FPS’si Overwatch temalı ve Razer’ın Chroma teknolojisi entegre edilmiş full ekipman setini duyurdular.

Haberin Devamı

Overwatch, kendi özgün silah ve kabiliyetlerine sahip oynaması zevkli kahramanlar içeren bir 6v6 first-person shooter (FPS). Razer, resmi Overwatch oyuncu ekipmanı koleksiyonu için, bol ödüllüDeathAdder Chroma oyun faresini, BlackWidow Chroma klavyesini ve Goliathus Extended fare altlığını, Overwatch’un oyun elementlerine uyumlu biçimde daha da geliştiriyor.