Siyaset AK Partili Kurtulmuş: Erdoğan ve Bahçeli ortak miting düzenleyebilir

AK Partili Kurtulmuş: Erdoğan ve Bahçeli ortak miting düzenleyebilir

18.12.2018 - 11:14 | Son Güncellenme:

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Bahçeli'nin bazı illerde ortak miting düzenleyebileceğini söyledi.

AK Partili Kurtulmuş: Erdoğan ve Bahçeli ortak miting düzenleyebilir

CNN TÜRK canlı yayınında Dicle Canova'nın sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Jeffrey'nin terör örgütü YPG/PKK ile ilgili sözlerine yanıt verdi. Kurtulmuş, "Jeffrey'nin YPG açıklaması kabul edilemez. ABD, YPG ile değil Türkiye ile iş birliği yapsın" dedi.

Haberin Devamı

Kurtulmuş sözlerine şöyle devam etti:

Elimizdeki kartların ne olduğunu ABD'liler çok iyi biliyor. Bu arada ABD'lilerin yavaş yavaş bizim noktamıza gelmek zorunda olduklarını hissettiklerini biliyoruz. FETÖ orada durdukça Türkiye-ABD ilişkileri zehirleniyor. Beklentimiz FETÖ'ye karşı siyasi bir tavır almaları. Hem Türkiye ile dost hem Türkiye'nin düşmanıyla dost olunamaz.

YERELDE CUMHUR İTTİFAKI

Seçim strateji heyeti olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aday tespitinde son rötuşlar yapılıyor. Büyükşehirler üzerinden MHP ile ittifak çalışması yapıldı. Bugün-yarın liderler tekrar görüşür. Çok başarılı sonuç alacağımızı ümit ediyoruz. Erzurum, Denizli, Aydın adaylarının çekildiğini MHP lideri açıkladı. Erdoğan ve Bahçeli yerel seçimde önemli bazı illerde ortak miting düzenleyebilir. Ankara'da görkemli bir lansman olacak.