CaddeÜnlü oyuncu sette katil olmuştu! Filmiyle ilgili yeni gelişme

Ünlü oyuncu sette katil olmuştu! Filmiyle ilgili yeni gelişme

04.10.2024 - 08:39 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. Rust filmi hakkında yeni gelişme yaşandı.

Ünlü oyuncu sette katil olmuştu Filmiyle ilgili yeni gelişme

ABD’nin New Mexico eyaletinden çekilen 'Rust' adlı filmin setinde, Ekim 2021’de bir sahnenin provası yapılırken 66 yaşındaki Hollywood yıldızı Alec Baldwin; 42 yaşındaki görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'i kazara vurarak ölümüne neden olmuştu.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz aylarda hakkında dava açılan Baldwin için karar çıkmıştı. İstemeden katil olan ve genç ve başarılı görüntü yönetmeninin ölümüne sebep olan Alec Baldwin dava süreci boyunca silahın tetiğini kendisinin çekmediğini ve içinde gerçek mermiler olduğunu bilmediğini söyleyerek kendini savunmuştu.

Ünlü oyuncu sette katil olmuştu Filmiyle ilgili yeni gelişme

Alec Baldwin, yaşananların ardından Halyna Hutchins’in eşi Matthew Hutchins ve 9 yaşındaki oğulları Andros ile New Mexico’daki bir otelde bir araya gelmişti. Baldwin’in Matthew ve Andros Hutchins’e sarıldığı anlar objektife yansırken, ünlü aktörün üzgün hali dikkat çekmişti.

FİLMLE İLGİLİ YENİ GELİŞME

Rust filminin çekimleri Mayıs 2023'te tamamlandı. Hürriyet'te yer alan bilgilere göre; Polonya'nın Toruń kentinde düzenlenecek olan Camerimage Uluslararası Sinematografi Sanatı Film Festivali'nde seyirciyle buluşacağı ortaya çıktı.