CaddeMurat Boz sahnede büyük şok yaşamıştı! İlk açıklamayı yaptı: Haksızlık olur

Murat Boz sahnede büyük şok yaşamıştı! İlk açıklamayı yaptı: Haksızlık olur

13.10.2024 - 15:02 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Murat Boz, dün akşam Diyarbakır'da konser verdi. Geniş hayran kitlesine sahip olan Murat Boz sahnede tatsız bir an yaşadı. Murat Boz o anlarla ilgili Instagram hesabından açıklama yaptı.

Murat Boz, Diyarbakır'da sahneye çıktı. Daha önce birçok sanatçının başına gelen Murat Boz'un da başına geldi. Sahnede seyirciler tarafından Murat Boz'a çakmak fırlatıldı. O anlar sosyal medyanın gündemine oturdu.

Haberin Devamı

Murat Boz ise o anlara ilişkin açıklama yaptı. Murat Boz, "Biz dün Diyarbakır’ın güzel insanları ile birlikte çok güzel an’lar paylaştık. Bireysel bir haraket oldu, keşke olmasaydı ancak bunu tüm Diyarbakır halkına mal etmek beni çok üzer, haksızlık olur. Başından sonuna çok güzel ağırlandım. Şarkılarımızı hep bir ağızdan söyledik. Çok kıymetliydi benim için. Bir kez daha teşekkür ederim Diyarbakır. İyi ki varsınız... Bu arada gayet iyiyim, hiçbir sıkıntı yok." dedi.

Murat Boz sahnede büyük şok yaşamıştı İlk açıklamayı yaptı: Haksızlık olur

Sahnede ne yapacağını şaşıran Murat Boz, bir süre sonra şarkı söylemeye devam etti.

KONSERDE AÇIKLAMA YAPTI

Sanatçı, konserin bir bölümünde sahneden inerek alana gelen binlerce hayranıyla kucaklaştı. Boz, konserde sevilen şarkılarını seslendirdi. Diyarbakır’a ilk defa geldiğini söyleyen Murat Boz, “Benim ayıbım olsun, aşırı heyecanlıyım, niye bu kadar geç kaldım bilmiyorum. Hoş geldiniz. Beni bu akşam çok mutlu ettiniz” dedi.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SİMGE SAĞIN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Simge Sağın geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada bu duruma tepki göstermişti. Sağın'a önce çiçek daha sonra telefon fırlatılmıştı. Sağın, "İşini yapan bir insana telefon fırlatmak normal mi sizce? Bunu yapan arkadaşımızı gerçekten kınıyorum çünkü ben buraya sağlıklı bir şekilde ekmeğimle paramı kazanmaya geldim. Bu kadar insan eğlenmek için burada ve bir tane 'çıkıntı' telefon atıyor. Gerçekten ayıp!" sözleriyle tepkisini dile getirmişti.

CEM ADRİAN'A ŞİŞE ATMIŞLARDI

Cem Adrian'a konser verildiği sırada pet şişe fırlatılmıştı. Cem Adrian yaptığı açıklamada, "Mahcubiyetle ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiyim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez. Ki ben dikeni de severim gülden ötürü. Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım." demişti.