CaddeCem Adrian'a çirkin saldırı! Konserde kafasına şişe fırlattılar

Cem Adrian'a çirkin saldırı! Konserde kafasına şişe fırlattılar

07.07.2024 - 12:24 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Cem Adrian, Van'da verdiği konserde sevenleriyle buluştu. Konser sırasında bir kişinin attığı pet şişe yüzüne isabet eden Adrian, ara vermeden konserine devam etti. Ünlü isim konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Cem Adrian'ın sahne aldığı Van Atatürk Kültür Parkı'ndaki konsere binlerce vatandaş katıldı.

Haberin Devamı

Bir önceki akşam sahne alan Bengü’nün konserinde yaşanan gerginliğin ardından geniş güvenlik önlemlerinin alındığı konserde, Cem Adrian hayranlarının alkışları arasında sahneye çıktı.

YÜZÜNE İSABET ETTİ

Van Kültür Yolu Festivali kapsamında Atatürk Kültür Parkı'nda sahne alan Adrian, eserlerini seslendirdi. Vatandaşların şarkılara eşlik ettiği konser sırasında bir kişinin attığı pet şişe, Adrian'ın yüzüne isabet etti.

Cem Adriana çirkin saldırı Konserde kafasına şişe fırlattılar

"HEDEFİ TAM DOĞRU VURDU"

Ara vermeden konserine devam eden sanatçı, bir süre sonra elindeki gülü pet şişenin geldiği tarafa atarak, "Bu çiçeği, şişeyi atan dostuma armağan ediyorum. Siz iletirsiniz ona, bayağı çalışmış olmalı ki hedefi tam doğru vurdu." dedi.

Konserin ardından Vanlılar sosyal medya hesaplarından pet şişe atılmasına tepki göstererek, sanatçıya destek verdi.

Haberin Devamı

Cem Adriana çirkin saldırı Konserde kafasına şişe fırlattılar

"BİR İKİ DİKENDEN SEBEP, BAHÇEYE KÜSÜLMEZ"

Adrian, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mahcubiyetle ilgili mesaj ve yorumlar okuyorum. Ben çok iyi ve güzel hissediyorum. Böyle bir şey hissetmenize gerçekten gerek yok. Bir gül bahçesinde gibiyim. Bir iki dikenden sebep bahçeye küsülmez. Ki ben dikeni de severim gülden ötürü. Muhteşemdiniz Van. Her şey için minnettarım." ifadelerini kullandı.

Cem Adriana çirkin saldırı Konserde kafasına şişe fırlattılar