Yemekteyiz Hande kimdir? Yemekteyiz Hande Demir kaç yaşında, nerelidir?TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz izleyiciler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Programın yarışmacıları da merakla araştırılıyor. Bu haftanın yarışmacılarından olan ve günün menüsünü hazırlayan Hande Demir'in hayatı da aratılmaya başlandı. Peki, Yemekteyiz Hande kimdir? Yemekteyiz Hande Demir kaç yaşında, nerelidir?
Abdigör Köfte nasıl yapılır, tarifi ve malzemeleri! Abdigör Köfte hangi ilimize ait, nasıl bulundu?Abdigör Köfte tarifi ve malzemeleri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ağrı iline özgü bir lezzet olan Abdigör Köfte her yıl olduğu gibi bu yıl da MasterChef yarışmasında yapılacak. Adını ilk kez duyan ve tarifini merak edenler için bu yöresel köfte'nin hazırlanışı, malzemeleri ve yapılışı ile ilgili tüm bilgiler...
Günün iftar menüsü: 3.günGünün iftar menüsünde daha klasik ve birçok kişinin bildiği tariflere yer verdik. İftara ne hazırlayacağınızı bilmiyorsanız bu tarifler size yardımcı olacaktır. Ezogelin çorbası ve fırında sebzeli tavuk gibi kolay pratik günün iftar menüsü için şimdiden hazırlıklara başlayın. İşte 3. gün iftar menüsünün hazırlanışı...
Siz hiç kiraz yaprağı köftesi yediniz mi?Kiraz yaprağı köftesi, eşi benzeri hiçbir yerde bulunmayan çok lezzetli bir yemek. Yaprakların toplanmasından pişirilmesine kadar da uzun bir hikâyesi var
Muğla'nın Neyi Meşhur? En Meşhur Muğla Yemekleri Ve Yöresel Lezzetleri Nelerdir? (Muğla'da Ne Yenir)En sevilen tatil beldeleri arasında yer alan Muğla, aynı zamanda tarihi yapısı ve doğal güzellikleri ile öne çıkıyor. Pek çok medeniyete ev sahipliği yapmış olan Muğla, yöresel lezzetleri üzerinden oldukça zengin bir mutfağa sahiptir. Peki, Muğla'nın neyi meşhur? En meşhur Muğla yemekleri ve yöresel lezzetleri nelerdir? (Muğla'da ne yenir) İşte detaylar.
Bir İstanbul klasiği: AdalarDeniz insanı acıktırır derler. Acıkacaksınız ve balığın en tazesini yiyeceksiniz. Rum, Ermeni, Türk ve Yahudi mutfaklarının özellikleri ile şekillenen Adalar’da taptaze, daha o gün tutulmuş mevsim balığını yemeyeceksiniz de, nerede yiyeceksiniz!
Bugün ne pişirsem? Kolay iftar menüleri ve tarifleriRamazan ayı boyunca ev hanımları tarafından en çok araştırılan konu başlıkları arasında bugün ne pişirsem sorusu geliyor. Ramazan ayının bitmesine 5 gün kala iftar sofraları için hazırlanabilecek tencere yemeği seçenekleri de azaldı. Peki Ramazanın 24. gününde ne pişirsem? İşte en kolay iftar menüleri ve yemek tarifleri
Günün iftar menüsü: 22. günRamazan'ın bitimine son günler kala iftar menülerini sizinle paylaşmaya devam ediyoruz. Peki, iftarın 22. gününde ne pişireceksiniz? İşte cevabı...
Anadolu’nun geleneksel lezzetleri Kiva Bomonti'deAnadolu’nun geleneksel reçetelerini özüne sadık kalarak hazırlayan ve yöresel yemekleri günümüze taşıyan Kiva, geniş bahçesi ve zengin menüsü ile yaz akşamları için keyifli bir ortam sunuyor.
Gönüllü tanıtım elçisi Tanyeliİstanbul-Sydney arası mekik dokuyan oryantal Tanyeli, 60 bin kişinin ziyaret ettiği, Türk yemek kültürünün tanıtımı için yapılan 'Test of Turkey 2017' festivalinin kapanışında sahneye çıktı.
Açık havadaki lezzet üsleriÜnlü şeflerin ve işletmecilerin açtığı yazlık mekanlar bu yaz adeta lezzet yarışındalar. İşte damağımda ve dimağımda iz bırakan yazlık favori mekanlarım
Bugün ne pişirsem? - 15 Haziran günün menüsüHer gün iftara ne pişireceğini düşünmekten sıkılanlarla "Bugün ne pişirsem?"de en lezzetli tarifleri paylaşıyoruz. 15 Haziran günün menüsünde sizin için hangi tarifleri seçtik? İşte cevabı...
Tarabya’da Boğaz’a karşı Pazar BrunchlarıPazarları “Güne nerede şöyle şahane bir yemek ve manzarayla başlasak” diyen ve kalabalıktan bunalan İstanbullular’a iyi bir haber var.
Balat'ta lezzet turuTarihi dokusuyla ön planda olan Balat’ta son dönemde pek çok yeni kafe ve üçüncü dalga kahve de servis eden bir lokanta açıldı. Semtte lezzet turuna çıkmanın tam zamanı
Nomads İstanbul kış menüsünü yenilediPeri masallarını aratmayan ambiyansı ve birbirinden muhteşem lezzet ve şovlarıyla misafirlerini büyüleyen Nomads İstanbul yepyeni menüsüyle karşınızda…
Bir şölendir Antep mutfağıEataly yerel lezzetleri tanıtmak amacıyla geçen hafta Gaziantep mutfağını ağırladı. Etkinliğin Gaziantep ayağını yazar Ahmet Ümit ve Sahan restoranlar zinciri sahibi Tahir Tekin Öztan üstlenirken, Eataly ayağında Yönetim Kurulu üyesi Zülfikar Bekar vardı. Etkinliğe katılan arkadaşımız Ercan Arslan, Ümit’in evine gitti, yaptığı yöresel yemeklerden tattı. Ümit daha sonra doğduğu kentin yemeklerini de yazdı
Doktorlar da bu hastalıktan korkuyorTürk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği (KLİMİK) AİDS Çalışma Grubu Dr. Taner Yıldırmak, AİDS vakalarında titiz olmaları gerektiğini belirterek, “Cerrahi branşlardaki hekimler halen hastalığın kendilerine bulaşmasından çekinmektedir” dedi.
ACI-TATLI YENi TRENDLER...Kısırın tahtını kinoa salatası, ıspanaklı böreğin ise kuşkonmazlı kiş aldı.Krep ‘out’ blinis ‘in’ oldu. Avokado ve somonlu kanepeler yerini korurken, enginar kalbi hâlâ kalbimizde...
Bingölün Meşhur Yemekeri TarifiBingöl'ün meşhur yemekleri...Yöre ürünlerine dayanan Bingöl mutfağında yemeklerin çoğu bulgur, ayran, süt, et, çökelek ve yenilebilir bitkilerden yapılmaktadır.