7 Kasım günün menüsü (Bugün ne pişirsem?)7 Kasım günün menüsü hangi lezzetlerden oluşuyor merak ediyor musunuz? “Bugün ne pişirsem?” deyip merakla 7 Kasım günün menüsü tariflerimize bakanlara bir sürprizimiz var. En değişik tariflerimizi 7 Kasım günün menüsü için hazırladık.
Günün iftar menüsü: 29. gün29. gün iftar menüsünde; yüksük çorba, patates salatası, fırın poşetinde tavuk ve un helvası tarifleri bulunuyor. İşte 29. gün iftar menüsü...
Yer elması yemeklerde nasıl kullanılır? İşte yer elmalı 5 lezzetli tarifPatates gibi toprak altında büyüyen yer elmasının sağlık açısından birçok faydası bulunmaktadır. Sade olarak tüketilebilen yer elması zeytinyağlı yemeklerde, et yemeklerinde birçok salata da tüketilebilir. Tat olarak turpa veya enginara benzeyen bir yiyecek olan yer elmasıyla harika lezzetler hazırlayabilirsiniz. İşte yer elmasıyla yapabileceğiniz 5 lezzetli tarif
Yılbaşı gecesi için birbirinden lezzetli tariflerYeni yılı evde karşılayanlar ve sofralarını şenlendirmek isteyenler için birbirinden lezzetli yılbaşı yemeklerini paylaştık. Yeni yıla sevdikleriniz ile bu lezzetlerle girebilirsiniz. İşte yılbaşı gecesi için birbirinden lezzetli tarifler...
Sevgilime ne yemek yapsam'cıları kurtaracak olan efsane 'date menüsü'Demek akşama sende buluşulacak. Demek yemek pişirmek zorundasın. Demek bugüne kadar o taraklarda pek bezin olmadı. Anne yaptı yemekleri, sen gezdin tabii! Tüh, pizza da söyleyemeyeceğin bir durum... O mutfağa girilecek yani, hay Allah!
Kilimanjaro’da mevsim lezzetleriSade ve akılda kalan yiyecekleri ile bomontiada’ya farklı bir yaklaşım getiren Kilimanjaro, yerel tatlara yer veren menüsünü mevsim malzemeleriyle yeniledi.
Grill Branché'dan özel menüKaliteli hizmet anlayışıyla klasik steakhouse algısını farklı bir boyuta taşıyan Grill Branché Restaurant & Lounge, özel set menüsüyle öğle yemeklerinde fark yaratıyor.
Ton balığı yiyerek zayıflayınTon balığı yiyerek zayıflamak mümkün mü? Uzman Diyetisyen Selahattin Dönmez vücut kaslarını koruyarak sağlıklı kilo verdiren ton balığı diyetini açıkladı. İşte 5 günde 3 kilo verdiren ton balığı diyeti...
Bangkok’u sallayan Türk şefBu aralar Bangkok’un en gözde mekanlarından The House on Sathorn’un başındaki Türk şefin hazırladığı yemekler şehirde dilden dile dolaşıyor. İşte Fatih Tutak’ın hikayesi ve Bangkok yemeklerine dair özel notlar...
Alkali diyeti yaparak 15 kilo verdimTürk Halk Müziği sanatçısı Türkü de her albüm çalışması öncesi kendisini yenileyen popçulara özendi. Detoks kampına giren ünlü türkücü, Alkali diyeti yaparak 15 kilo verdi. Peki Alkali diyeti nedir?
İtalyan lezzetleri yeni adresinde20 yıldır Etiler’de İtalyan mutfağına özgü lezzetler sunan Da Mario restoran yeni şubesini bir ay önce Kalamış’ta açtı
Karaköy’ün parti mekanıKaraköy’ün yeni sakinlerinden Unter’in sahipleri Nupera ve Backyard’dan tanıdığımız Esra Muslu ve Zeynep Moroğlu. Burayı benzerlerinden ayıran ise butik partiler verebileceğiniz Loft’u
İlham Gencer ile yılbaşı keyfi!Yeni bir yıla keyifli bir şekilde ve şehrin merkezi Taksim’de girmek isteyenlerin adresi her sene olduğu gibi bu yıl da Elite World İstanbul Hotel olacak.
LEZZET AVCILARI MUTFAKTAMutfağın usta şefleri ve bu işe gönül koyan amatör lezzet avcıları zeytinyağını baş tacı ediyor. Ünlü isimler ahtapot salatasından közlenmiş kırmızı biber çorbasına favori tariflerini anlattı
Gün doğana kadar dans!Uyumayan şehir İstanbul, gece yaşamayı sevenler için birbirinden hoş alternatiflerle dolu. İstanbul Life dergisi, “Gece bitmesin” diyenler için öneriler hazırladı
HER DiLDE ÇORBAEbru Omurcalı yazdığı ‘Çorbanın Kitabı’nda dünyanın farklı bölgelerinden ünlü ve geleneksel çorba tarifleri veriyor. Yedi bölümden oluşan kitapta 154 çorba tarifi var
HASTALIKLARA ‘DUR’ DEYiNVitamin ve mineral açısından zengin olan kış sebzelerini doğru kullanarak sağlıklı, lezzetli ve keyifli bir kış geçirebilirsiniz. Bu mevsimde doğru beslenerek, hem enfeksiyonlardan korunmak hem de bağışıklık sistemini güçlendirmek mümkün
LEZZETLİ DOKUNUŞLARBalık sofralarının vazgeçilmezi rokanın çorbasını hiç denediniz mi? Doyurucu bir ara öğün olan grisiniyi evde yapmak artık çok kolay... Dört parça tavukla harikalar yaratın. İşte keyifle pişireceğiniz birkaç tarif
Sahrap Soysal ile BAYRAM SOFRASINOHUTLU TARHANA ÇORBASI 6 kişilik Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 30 dakikaMALZEME LİSTESİ 6 tepeleme yemek kaşığı tarhana1 su bardağı haşlanmış nohut (konserve nohut da kullanabilirsiniz)5 yemek kaşığı zeytinyağı3 adet orta boy domates2 tatlı kaşığı domates salçası2 çay kaşığı tuz, karabiber2 çay kaşığı kırmızı pul biber12-14 bardak ılık et ya da tavuk suyuHAZIRLANIŞIToz ya da parça tarhanayı derin bir kaba aktarıp üzerine 2 su bardağı ılık suyu ekleyin...