Sıcak suyla turşu kurulur mu? İşte kütür kütür salatalık turşusu tarifi…Kış aylarının yaklaşması ile birlikte turşu sezonu açıldı. Havaların serinlemesiyle kışlık hazırlıkları başladı. Genellikle turşu soğuk su ile kuruluyor. Ancak sıcak suyla turşu kuran hiç duymuş muydunuz? İşte kütür kütür salatalık turşusu tarifi…
Hayalimde yemek okulu kurmak varKaraköy’ün sevilen mekanlarından Lokanta Maya ve Gram’ın sahibi Didem Şenol, “Bence kadın-erkek farketmez, şeflik zor meslek” diyor.
A'dan Z'ye Ezel sözlüğüFenomene dönüşen Ezel dizisinde kullanılan eşyalardan, gidilen mekanlara kadar her şey büyük ilgi görüyor. İşte A'dan Z'ye 'Ezel' izleme kılavuzu:
“Baba Robert De Niro’ya beş kez veda yemeği yapmıştım”Byron Ayanoğlu İstanbul’da doğduktan 10 yıl sonra Kanada’ya gitti. Ünlü bir aşçı ve yemek yazarı oldu, Mick Jagger ve Robert De Niro için mutfağa girdi. Artık doğduğu yere dönüyor ve bu dönüşü özel mönülü bir ziyafetle kutluyor
Şimdi moda Kabare WooClub Metrosexual huzurunuzda, Taksimde muhteşem bir sandviççi; Rafineri, Gülerden Arızalı Erkekler, Cilveli Meyhane ile yeniden, Miss Daisy Brasserie, Arsen Yarmandan ilginç bir kitap...
Bodrumda Giritli "Ayşe hanım"Türkbükündeki Giritlinin sahibesi Ayşe Şen Sılay altı yıl önce mutfağa girmiş, bir daha çıkmamış. Girit göçmeni bir aileden gelen Sılay, oraların usulüyle yapılmış on sekiz çeşit meze hazırlıyor