Home Office

Home Office

Son dakika home office haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan home office gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan home office haber sayfamızda...

Home Office

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 356 home office haberi bulunmuştur.
2024 rengini belli etti
2024 rengini belli ettiDoğanın esintilerini yansıtan yeşil tonları, sarılar, pembeler, turuncular bu yılın öne çıkan renkleri arasında yer alıyor.
YÖK'ten yapay zeka adımı: 10 yeni program
YÖK'ten yapay zeka adımı: 10 yeni programYüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, bu yıl üniversitelerde yapay zeka ile temaslı 10 civarında yeni program açmayı planladıklarını açıkladı.
18.12.2023Gündem
Polat Gayrimenkul’den 40 milyon dolarlık proje
Polat Gayrimenkul’den 40 milyon dolarlık projePolat Gayrimenkul, İstanbul’da bir projeye daha imza atıyor. Yapılan açıklamaya göre, tasarım ilhamını su, doğa ve dengeden alan Polat Levent Exclusive, metropol yaşamının yeni dinamiklerine uygun konut ve home office konseptleri ile sadelik ile şıklığı buluşturacak.
24.11.2023Ekonomi
A’dan Z’ye dijital göçebelik
A’dan Z’ye dijital göçebelikDijital göçebelik artık bir yaşam tarzı. Pek çok ülke Dijital Göçebe Vizesi ile bu insanları ülkesine çekmek isterken alt yapısı ve şirketleri ile Asya kıtası en çok tercih edilen nokta olarak öne çıkıyor. Peki ya bizim dijital göçebelerimiz bugün nerede?
5.11.2023Pazar
7 hedef!
7 hedef!İAOSB’nin yeni Başkanı Cenk Karace, enerji kümelenmesinden OSB’nin genişlemesine, Ar-Ge ve Teknopark merkezlerine kadar projelerini paylaştı.
7.03.2023Ege
Mimar Çağıl Akçurin: İş dünyasının geleceğinde yaşanabilir uydu-ofisler var…
Mimar Çağıl Akçurin: İş dünyasının geleceğinde yaşanabilir uydu-ofisler var…Kurucusu olduğu REDA çatısı altında nitelikli ve kurumsal ofis tasarımları ve uygulamalarındaki 10 seneyi aşkın tecrübesiyle oluşturduğu “Kurumsal Ev” markası ile, global ve ulusal ölçekli şirketlere yol gösteren Mimar Çağıl Akçurin ile çalışma alışkanlıklarının geleceğini konuştuk.
27.11.2022Mimarlık
‘Risklere karşı önlem almak bir gereklilik’
‘Risklere karşı önlem almak bir gereklilik’Axa Sigorta, Marmara Üniversitesi’ne bağlı HİPAM ile pandemi döneminde gerçekleştirdiği sağlık araştırmasının sonuçlarını yayınladı.
21.11.2022Ekonomi
PAZARLAMANIN ‘GÜCÜ’ ADINA
PAZARLAMANIN ‘GÜCÜ’ ADINADünya değişiyor, yeni trendleri doğru okuyan CMO’ların (Chief Marketing Officer - Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı) gücü ve katkısı artıyor. Dijitalleşmenin katkısıyla CMO’ların yaratıcılık ve tanıtım rollerinin yanında veri ve analitik boyutu ağırlık kazanıyor. Pazarlama departmanlarının bir strateji merkezi kimliğine bürünmesinin sinyalleri alınıyor.
Düğün yapmak yerine karavan aldılar! 'Aylık 4 bin lira limitimiz var'
Düğün yapmak yerine karavan aldılar! 'Aylık 4 bin lira limitimiz var'Bir tekstil mağazasında yöneticilik yapan Sevcan Özsoy ve dijital pazarlama uzmanı olarak çalışan Mustafa Çınar Özsoy, sadece ev kirası ve faturalar için çalıştıklarını fark edince istifa edip evlerini kapattı. 3 ay önce, "Biz hayata bunun için mi geldik" mottosuyla yola çıkan çift, şimdilerde karavanlarında tam zamanlı konaklayarak Türkiye'yi geziyor.
21.07.2022Gündem
Kendi kendine yeten evlere ilgi arttı: İstanbul çevresi revaçta!
Kendi kendine yeten evlere ilgi arttı: İstanbul çevresi revaçta! Pandemi ve şehir hayatının zorluğu nedeniyle kendi kendine yeten evlere ilgi artarken, bazı ev sahipleri güneş panelleri kurup kendi elektriğini de üretiyor.
7.06.2022Emlak
Pasif Gelir Nedir, Nasıl Oluşturulur? Pasif Gelir Kaynakları Nelerdir?
Pasif Gelir Nedir, Nasıl Oluşturulur? Pasif Gelir Kaynakları Nelerdir?Pasif gelir, ek gelir elde etmek için başvurulan teknik uygulama olarak kullanılmaktadır. Özellikle ev hanımları veya freelance çalışan kişiler online web siteler üzerinden ek kazanç elde etmektedirler. Pasif gelir elde etmenin olumlu ve olumsuz etkileri vardır. Doğru tekniğin uygulaması halinde oldukça kazanç sağlamaktadır. Pasif gelir tanımını, pozitif ve negatif yönlerini detayları ile derledik.
24.05.2022Eğitim
Yazlıklara çalışma odası damga vuracak! 'Kalıcı olarak yerleşiyorlar'
Yazlıklara çalışma odası damga vuracak! 'Kalıcı olarak yerleşiyorlar'Yaza kısa bir süre kala yazlık evlerde yenilemelerin hızı arttı. Bu yıl birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerine devam edebilmek için çalışma odası da yaptırıyor.
15.03.2022Dekorasyon
Ülkede mesai 4 güne düştü, maaş ise... 'Türkiye'de olursa tamamen değişir!'
Ülkede mesai 4 güne düştü, maaş ise... 'Türkiye'de olursa tamamen değişir!'Pandemi koşullarıyla birlikte farklı çalışma modelleri benimsenmeye başlandı. Haftada 4 gün çalışma modeli son dönemin en çok konuşulan çalışma modellerinden biri. İzlanda, İrlanda, Japonya gibi pek çok ülkede hayata geçirilen haftada 4 gün çalışma modeli son olarak Birleşik Krallık'ta da uygulanmaya başlandı. Peki bu proje yakın gelecekte Türkiye'de hayata geçirilebilir mi?
25.02.2022Ekonomi
Home Ofis Ne Demek? Home Ofis Çalışırken Verimli Olma Yolları Nelerdir?
Home Ofis Ne Demek? Home Ofis Çalışırken Verimli Olma Yolları Nelerdir?Son dönemlerde meydana gelen birçok olay ile birlikte, artık yaşam farklı bir seyir almaya başladı. Özellikle meslekler açısından hem de doğal olaylar ile home ofis kelimesi çok duyulmaya başlandı. Peki Home ofis ne demek? Home ofis çalışırken verimli olma yolları nelerdir tüm detayları ile derledik.
15.01.2022Eğitim
‘İnovatif projelerimizle farkımız ortaya çıkıyor’
‘İnovatif projelerimizle farkımız ortaya çıkıyor’Flash Türkiye Ülke Müdürü Hakan Ertemel taşımacılık sektöründeki ilkelerini, verimliliği artırıcı inovatif proje üretme ve proaktif olma diye özetledi “Otomotiv sağlık ve kimya alanlarında daha çok hizmet sağlayacağız” dedi
12.11.2021Ege
Home Office Çalışmak Ne Demek? Home Ofis Ne İş Yapılır?
Home Office Çalışmak Ne Demek? Home Ofis Ne İş Yapılır?Son zamanlarda insanların bir çoğunluğu evinden çalışmaktadır. Eski insanlara göre evden çalışma mantığı garipsenmektedir. Home Office çalışmanın ne demek olduğu bilmeyenler ya da mantığını kavrayamayan kimseler bulunmaktadır. Home Office ne anlama gelmektedir? Home Office çalışanlar ne iş yapmaktadır? Home Office çalışma ile ilgili merak edilenleri sizler için bir araya getirdik.
18.10.2021Eğitim
Korkutan siber güvenlik uyarısı! 'Sakın eski telefonunuzu anne - babanıza vermeyin...'
Korkutan siber güvenlik uyarısı! 'Sakın eski telefonunuzu anne - babanıza vermeyin...'Pandemiyle birlikte akıllı cihaz kullanımında yaşanan artış ve şirketlerin evden çalışma modeline geçmesi, önemli bir veri güvenliği sorununu gündeme getirdi. Uzmanlar, küçük ve orta ölçekli işletmelerin siber saldırılardan en çok etkilenen grup olduğuna dikkat çekerek çalışanlara, "Eski telefonlarınızı anne ve babanıza vermeyin" uyarısı yapıyor. İşte dijital dünyada bizleri bekleyen tehlike...
25.02.2022Gündem
Hakiki influencer’la yeni nesil iletişim
Hakiki influencer’la yeni nesil iletişimPandemi satış odaklı düz influencerların değil, hakiki influencerların yükselişine sahne oldu. Bu dönüşümü influencer pazarlama ajansı Boomads yöneticileriyle konuştuk
26.09.2021Pazar
Masabaşı çalışanlar için 8 adımda tüm vücudu rahatlatmanın yolu
Masabaşı çalışanlar için 8 adımda tüm vücudu rahatlatmanın yoluKovid-19 salgını yüzünden birçok şirketin home office çalışma sistemine geçmesiyle birlikte evde daha fazla zaman geçirir olduk. Hal böyle olunca uzun saatler bilgisayar başında bulunanlar da kronik sırt, bel, omuz ağrılarından şikayet eder duruma geldi. Spor ve Egzersiz Uzmanı Burak Kulaksız, 5 dakikayı geçmeyen basit antrenman hareketleriyle bu durumun önüne geçilebileceğini açıkladı. İşte herkesin oturduğu yerde kolaylıkla uygulayabileceği 8 adım...
27.08.2021Egzersizler
Elektrik kesintileriyle ilgili yeni açıklama! Son bir günde yüzde bin 169'luk artış
Elektrik kesintileriyle ilgili yeni açıklama! Son bir günde yüzde bin 169'luk artışPazartesi günü sabah saatlerinden itibaren yaşanan elektrik kesintileri Türkiye’nin birçok noktasında hayatı olumsuz etkiledi. Buna göre, tüketiciler en çok kesintilerin habersiz yapılmasından, ilgili kurumlara ulaşamamaktan ve kesinti nedeniyle elektronik eşyalarının bozulmasından şikayet etti. Araştırma sonuçlarına göre elektrik dağıtım firmalarının şikayetleri son bir günde yüzde 46 arttı.
4.08.2021Ekonomi
‘Ev’de nostalji rüzgârı
‘Ev’de nostalji rüzgârıYaşam alanları pandemi döneminde yeniden şekilleniyor. Ev içlerinde çalışma ve hobi alanları oluşturuluyor; nostaljik ürünler ise yeni dönemin öne çıkanları oluyor.
3.08.2021Dekorasyon
İranlılar yalı almaya geliyor
İranlılar yalı almaya geliyorLüksün sınırı hiçbir zaman fiyat ile çizilmiyor. Lüks markalar tasarımı, kişiye özel üretimi, özgünlüğü ile tanınırken; buna değer biçmek çok kolay olmuyor. Bu nedenledir ki, Boğaz’ın incileri yalılar, her devrin gözdesi olacak…
23.06.2021Mimarlık
Beach ofis geliyor!
Beach ofis geliyor!Türkiye’de co - working (açık ofis) sektöründe faaliyet gösteren Workinton, yeni şubelere odaklandı.
17.06.2021Ekonomi
Denizli projesinde anahtar teslimi
Denizli projesinde anahtar teslimiEmlak Konut GYO’nun hasılat paylaşım modeli kapsamında Teknik Yapı tarafından Denizli’de gerçekleştirilen Evora Denizli projesinde 44’ü ticari 795’i konut olmak üzere toplam 839 bağımsız bölümden oluşan ilk etabın anahtar teslimleri başladı. Toplamda 1.556 daire 75 ticari ünite olarak planlanan projede, 520 dairede ise yaşam başladı.
10.06.2021Ekonomi
Serbest Meslek Nedir? Kimler Serbest Meslek Erbabı Sayılır?
Serbest Meslek Nedir? Kimler Serbest Meslek Erbabı Sayılır?Sermayeden çok mesleki bilgiye ve tecrübeye dayalı kayıt dışı istihdam alanlarına serbest meslek denir. Özel sektörün bir dalı olan serbest meslek terimi, hem yarı resmi hem de resmi olmayan işleri kapsar. Bu mesleklerden birini ifa etmek isteyen kişiler gerekli izinleri devlet kurumlarından alır. Ancak çalışma saatleri, maaş ve izin günleri gibi konularda herhangi bir yasaya tabi değillerdir. Serbest meslek nedir? Kimler serbest meslek erbabı sayılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.
8.06.2021Eğitim

Benzer Haber Etiketleri

Home Office ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.