GündemVatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

02.12.2016 - 11:39 | Son Güncellenme:

Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Vatanım Sensin dizisinde Cevdet zor durumda kaldı. Yayınlanan Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında ise Cevdet'in kimliği ortaya çıkıyor. Cevdet'in Azize'ye yazdığı mektup ise duygusal anların yaşanmasına neden oluyor.

Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

O3 medya imzalı Vatanım Sensin dizisinin başrollerinde Halit Ergneç, Bergüzar Korel, Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, ve Celile Toyon yer alıyor. Perşembe akşamları ekrana gelen sevilen dizi yeni bölümleri ile izleyenleri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Vatanım Sensin 7. yeni bölüm fragmanı ile 8 Aralık Perşembe akşamı ekrana geliyor.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 6. SON BÖLÜM ÖZETİ

Tevfik'in oyunuyla tuzağa düşen Cevdet, ölümle yüz yüzedir. Azize ise bir veda bile etmeden çekip giden oğlu Ali Kemal için endişelenmektedir. Çocuklarına sahip çıkmaya çalışan Azize, Yıldız'ı Leon'dan sakınmak için görücüye çıkarır. Yıldız'ın talibi ise herkes için büyük sürpriz olacaktır. Hastanedeki intihar vakasından sonra sarsılan Hilal, kendini tehlikeye atacak bir plan yapar. Cevdet vazifedeyken konakta da gerilim tırmanmaktadır.

VATANIM SENSİN SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cevdet, hem kendi canını kurtarmak hem de kendisini pusuya düşüreni öğrenmek için Ölmez Hasan'a bir teklifte bulunur. Vazifeden dönmeyen Cevdet ve birliğine dair gelen haber tüm aileyi derinden sarsar.

Haberin Devamı

VATANIM SENSİN 7. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Yazarlar