GündemKızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölümde neler oldu?

Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım son bölümde neler oldu?

01.02.2019 - 10:33 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi 17. son bölümüyle seyircinin karşısına çıktı. Seyirciye duygusal anlar yaşatan ve başarılı oyunculuklarıyla kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılaşan Kızım'ın 17. bölümünde Cemal Demir'in kafasına silahı dayarken Uğur son anda Demir'in yardımına koşmuştu. Heyecanlı son bölümün ardından izleyenler Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusuna yanıt arıyor.

Kızım 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı Kızım son bölümde neler oldu

Cuma akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Kızım dizisi yeni bölümünde heyecan yine doruktaydı. Kızım 17. yeni bölümüyle bu akşam TV 8 ekranlarına geldi.

Haberin Devamı

Kızım dizisi son bölümü izleyen seyirciler 18. yeni bölümün fragmanını araştırmaya başladı. Kızım dizisi 18. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz sayfamızda izleyebilirsiniz.

KIZIM 17. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kızım 17. bölümüyle Cuma akşamı TV 8 ekranlarında olurken, seyirciler yine Öykü'nün hikayesine kilitlendi. Kızım 17. bölümde Demir, Öykü'yü görebilmenin yollarını ararken, Demir ve Uğur'un başı yine derde girdi. Candan ise Öykü ile ilgili önemli bir karar verdi. Son olarak Cemal Demir'in kafasına silahı dayarken imdadına Uğur yetişti. Uğur da Cemal'in kafasına silahı dayadı ve Demir'i vurması halinde kendisinin de Cemal'i vuracağını söyledi.

KIZIM 17. BÖLÜM FRAGMAN