GündemKızım 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kızım 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.11.2018 - 10:51 | Son Güncellenme:

Kızım dizisi dün akşam TV8 ekranlarında izlendi. Konusu ve oyuncularıyla oldukça beğenilen Kızım'da yine heyecan dolu sahneler yaşandı. Kızım dizisinde Asu, Öykü'yü aldı mı? Yeni fragman yayınlandı mı?

Kızım 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı

TV8'in heyecanla takip edilen dizisi Kızım 10. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Yeni fragman ise henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

KIZIM YENİ BÖLÜMDE NELER OLDU?

Asu yine Demir ve Öykü'nün kapısını çalar. Şaşkınlıkla kapyı açan Demir, Asu'nun söyledikleri karşısında adeta şok olur; "Öykü ben senin annenim, seni almaya geldim."
Öykü, okulda tiyatroya katıldığını, Pamuk Prenses olacağını söyleyince, Demir prensin kim olduğunu soruyor. Prensin Mertcan olacağını öğrenen Demir, Öykü'yü prenseslikten vazgeçirmeye çalışıyor.

Demir, Asu'nun ortaya çıkıp Öykü'yü alacağını söylemesinden dolayı endişeli. Asu ve Öykü nereye gidiyor, Asu gerçekten de Öykü'yü Demir'den alacak mı? Tüm bu sorular Kızım'ın 10. bölümünde cevap bulacak.

Uğur, Demir'e iş buluyor ama her zamanki gibi yine yasak olan korsan taksicilik... Çıktığı işte çocuk sahibi olmayı bekleyen bir çifti hastaneye yetiştiren Demir, çocuklarının ismini Öykü koymalarını istiyor. Candan'ın gideceğini anlayan Demir duygularını artık daha fazla saklayamıyor ve ona ihtiyacı olduğunu itiraf ediyor.

Haberin Devamı

KIZIM 10. BÖLÜM 3. FRAGMAN

KIZIM 10. BÖLÜM 2. FRAGMAN

KIZIM 10. BÖLÜM FRAGMAN