GündemCinayet sanığı için istenen ceza belli oldu

Cinayet sanığı için istenen ceza belli oldu

08.10.2024 - 16:42 | Son Güncellenme:

Burdur’da, Bayram Sertcan'ı (76) bıçakla öldürüp, eşi Zehra Sertcan'ı (67) ağır yaraladığı suçlamasıyla tutuklanan Ayhan Ulu'nun (42) yargılandığı davaya istenen ceza belli oldu.

Cinayet sanığı için istenen ceza belli oldu

Geçen yıl 30 Ekim'de Menderes Mahallesi Kemal Solmaz Caddesi'ndeki 2 katlı evde Bayram Sertcan'ı bıçakla öldürüp, eşi Zehra Sertcan'ı yaraladığı suçlamasıyla tutuklanan Ayhan Ulu'nun 'kasten öldürme' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu, 'yağma' suçundan 15 yıla ve 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan da 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davaya devam edildi.

Haberin Devamı

Burdur 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın dördüncü duruşmasında, tutuklu sanık Ayhan Ulu, Zehra- Bayram Sertcan çiftinin çocukları Serdar Sertcan ve Arzu Özçoban, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı avukatı ile taraf avukatları hazır bulundu.

“TAKDİR MAHKEMENİN”

Duruşmada mütalaa veren savcı, Ayhan Ulu'nun kasten öldürme, kasten öldürmeye teşebbüs ve yağma suçlarından cezalandırılmasını istedi. Bayram Sertcan'ın çocukları da sanığın indirimsiz olarak en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti. Sertcan çiftinin avukatı sanığın üst sınırdan cezalandırılmasını istedi. Sanık Ayhan Ulu, "Takdir mahkemenin" dedi. Mahkeme heyeti duruşmayı erteledi.