GündemBüyümez öldürülen çocuklar! Narin ve Sıla bebek...

Büyümez öldürülen çocuklar! Narin ve Sıla bebek...

13.09.2024 - 06:00 | Son Güncellenme:

Türkiye hiç tanımadığı Narin’in yasını tutarken, 2 yaşında ve entübe haldeki Sıla bebek için dua ediyor. Narin soruşturmasının merkezinde artık amca-anne-abi üçgeni var. Baba ise savcılıkta serbest kaldı. | Tekirdağ Malkara’da fiziksel şiddet ve cinsel istismara uğrayan 2 yaşındaki Sıla entübe edildi.

ANNE VE ABiYE CiNAYET SUÇLAMASI: Narin soruşturmasında savcı, tutuklama talep ettiği 9 kişiden anne Yüksel ve abi Enes Güran’a ‘Kasten öldürmeye iştirak etmek’ suçlamasını yöneltti. Narin’in annesi ifadesinde “Narin’i, seni ve amcayı gördüğü için mi öldürdünüz?” sorusuna, “Öyle bir şey yok” yanıtını verdi. Annenin “Salim ile ailecek bir husumetimiz yoktur. Kızıma neden zarar verdiğini bilmiyorum” demesi de dikkat çekti.

Haberin Devamı

KRİTİK GÖRÜŞME KAYDI: Enes Güran kolundaki ısırık izini üzüntüden yaptığını, sırtının duvara yaslanmaktan çizilmiş olabileceğini söyledi. Kardeşinin kaybolduğunu saat 19.11’de öğrendiğini iddia etti. Baba Arif Güran ise Narin’in amcasının aracına bir kez bindiğini, onda da arkada oturduğunu anlattı. Salim Güran’ın işçisine “Ramazan kız öldü mü, yaşıyor mu?” dediği telefon görüşmesi de dosyaya girdi.

Büyümez öldürülen çocuklar Narin ve Sıla bebek...

SILA BEBEK...

KOMŞU ÇOCUKLARI SUÇLANDI: Malkara’da Bakiye Yeniçeri, kızı Sıla’nın bıraktığı komşuda TV ünitesinden düşerek yaralandığını iddia ederek hastaneye götürdü. Baygın Sıla’nın beyin kanaması geçirdiği, fiziksel şiddet ve cinsel istismara uğradığı belirlendi. Başlatılan soruşturmada anne Yeniçeri, Sıla’nın babası Sanlı Ö., komşu Kani A ve komşunun 13 ve 14 yaşındaki iki çocuğu tutuklandı.

Haberin Devamı

Büyümez öldürülen çocuklar Narin ve Sıla bebek...

ANNE BİLİYORMUŞ İDDİASI: Hastanede tedavisi süren Sıla dün entübe edildi. Tekirdağ Barosu Başkanı Egemen Gürcün, Milliyet’e “Annenin delilleri karartması ve gizlemesi söz konusu. Annenin tutuklanmasının gerekçesi buydu. Çünkü anne cinsel istismar vakasına karşı bunu anlamasına rağmen elde ettiği delilleri ve bulguları adli makamlarla paylaşmayarak delilleri gizlemiş” dedi.