GündemSon dakika | Narin'in babasının ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken sözler...

Son dakika | Narin'in babasının ifadesi ortaya çıktı! Dikkat çeken sözler...

13.09.2024 - 00:17 | Son Güncellenme:

Diyarbakır'da 19 günlük aramanın sonunda cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9’u tutuklama, 3’ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi. 10 şüpheli ise serbest bırakıldı. Babası Arif Güran'ın ifadesinde çarpıcı detaylar ortaya çıktı. İşte detaylar...

Diyarbakır'da cansız bedenine ulaşılan Narin'in babası Arif Güran ifadesinde, "Salim ile aramızda hiçbir problem yoktur. Alacak verecek meselemiz vardır. Ancak ben bunları da kendisine verdim. Aramızda alacak verecek meselesi de kalmadı. Tarlalarımızı da kendisi ekip biçtiğinden hesaplarımız da birdir. Böyle bir alacak verecek durumunda kendisi buradan da kesinti yapabilirdi. Sadece bahsettiğim alacak verecekte benim ödemem 15 gün gecikmişti." dedi.

Haberin Devamı

ABİSİ ENES GÜRAN'IN İFADESİ

Enes Güran kardeşinin kaybolduğu haberini 19.11'de annesinin 'Narin yemeğe gelmedi' sözleri ile öğrendiğini iddia etti. Eren Güran şu ifadeleri kullandı:

Ben aslında Malatya'da yaşıyorum. Ağabeyim askere gidecek diye köye geldim. Geç saatte geldim. Sabah kahvaltı yaptık. Narin öğlen camiye gitmek üzere ayrıldı. Ben de çok yorgundum uyudum. Bir ara bir arkadaşım aradı, yarı uykulu konuştum tekrar uyudum. 16.00'a kadar uyudum.

Son dakika | Narinin babasının ifadesi ortaya çıktı Dikkat çeken sözler...

'KARDEŞİMİ ÇOK SEVERDİM'

Dışarı çıktım. Akşama eve geldiğimde 19.11'de annem Narin nerede dedi. Bilmiyorum dedim. 16.00'da uyandığımda annem evdeydi, yanında komşumuz vardı. Ama annemin kaçta eve geldiğini uyuduğum için hatırlamıyorum. Ben kardeşimi çok severdim. Kimse ile husumetimiz yok. Kimin neden böyle bir eylemde bulunacağını anlamıyorum.

Haberin Devamı

Son dakika | Narinin babasının ifadesi ortaya çıktı Dikkat çeken sözler...

'NEVZAT GÜÇSÜZ VE SÖNÜK BİR KİŞİLİK'

Kardeşim Narin'i Nevzat bıraktıysa, bunu ancak birinin tehdit ve para ile yaptırılacağını düşünüyorum. Çünkü Nevzat ekonomik olarak güçsüz ve sönük bir kişiliktir. Kendisine böyle bir olayda para için tehdit edilse yapabilir, ya da korkarak yapmış olabilir. Narin'i arama çalışmalarında Nevzat sadece bir kez yanımıza geldi. Salim Güran, Nevzat'ı tehdit ettiyse, Nevzat buna karşı koyamayacak kadar korkak bir insandır.

Son dakika | Narinin babasının ifadesi ortaya çıktı Dikkat çeken sözler...

Nevzat Bahtiyar

'GÖZÜMDEKİ MORLUKLAR MISIR KOÇANLARINDAN'

Narin'i ararken mısır koçanları her yerimize çarpıyordu. Sonra hastaneden bize bir çocuk olduğu haberi geldi gidip baktık, Narin olmadığını gördük. Döndüksen sonra olaylara üzüntüden kendime yumruk attım. Sonra adli tıpa götürüldüğümde küçük çizikler de olduğunu fark edince, mısır koçanları tarafından olabileceğini fark ettim.

Son dakika | Narinin babasının ifadesi ortaya çıktı Dikkat çeken sözler...

ANNE AMCAYI 3 KERE ARAMIŞ

Narin Güran cinayeti kapsamında gözaltına alınan anne Yüksel Güran'ın savcılıkta verdiği ifade ortaya çıktı. CNN Türk canlı yayınında gelişmenin detaylarını CNN Türk İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ ve CNN Türk muhabiri Serdar Er aktardı.

ANNE DAHİL 9 KİŞİYE TUTUKLAMA TALEBİ! BABA SERBEST BIRAKILDI

Narin Güran cinayetinde adliyeye sevk edilen 22 şüpheliden 9’u tutuklama, 3’ü adli kontrol talebiyle nöbetçi sulh ceza hakemliğine sevk edildi. 10 şüpheli ise serbest bırakıldı. Narin Güran'ın annesi, kardeşi, 2 kuzeni, yengesi, Muhtar Salim Güran'ın 2 işçisi, hala ve bir amca hakkında tutuklama talep edildi. Anne Yüksel Güran ve kardeş Enes Güran kasten adam öldürmeye iştirak ile suçlanıyor. Öte yandan baba Arif Güran serbest bırakıldı.