GündemBebeğini boğup çaya atmış!

Bebeğini boğup çaya atmış!

23.07.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tunceli’nin Munzur çayı üzerinde yüzen bir çantanın balıkçılar tarafından bulunması ile ortaya çıkan bebek cinayeti aydınlatıldı.

Bebeğini boğup çaya atmış

Çantadan çıkan kız bebek cesedi ile ilgili Jandarmanın yaptığı araştırmada cinayetin anne Senem Yıldırım tarafından işlendiği ortaya çıktı. Tunceli Devlet Hastanesi’nde çalışan anne Senem Yıldırım’ın jandarmada verdiği ifadesinde suçunu itiraf ederek “Aynı hastanede mesai arkadaşım olan biriyle istemediğim bir ilişki yaşadım. Bebeği kendi başıma doğurduktan sonra onu boğarak bir çantaya koyup nehre attım” dediği öğrenildi.

KEŞFETYENİ
Kansere yakalanmıştı! Victoria's Secret meleğinin son hali ortaya çıktı
Kansere yakalanmıştı! Victoria's Secret meleğinin son hali ortaya çıktı

Cadde | 10.03.2025 - 11:01

Victoria's Secret modeli olduğu dönemde podyuma damga vuran Bianca Balti (40), geçtiğimiz aylarda yumurtalık kanserine yakalandığını açıklamıştı. İtalyan model ortaya çıktı.

Yazarlar