GündemBaşakşehir'de feci kaza! Kamyonet 5 metre yükseklikten düştü

Başakşehir'de feci kaza! Kamyonet 5 metre yükseklikten düştü

30.08.2024 - 14:13 | Son Güncellenme:

Başakşehir’de diresksiyon hakimiyetini kaybeden kamyonet şoförü 5 metre yükseklikten düştü. Kamyonette sıkışan şoförü itfaiye ekipleri kurtardı.

Kaza, Süleyman Demirel Bulvarı MASKO Mobilyacılar Sitesi mevkiinde saat 11.15 sıralarında meydana geldi. 35 MAP 18 plakalı kamyonet şoförü S.U. direksiyon hakimiyetini kaybetti ve kamyonet kaymaya başladı. Kamyonet sitenin demir korkuluklarına çarparak 5 metre yükseklikten düştü.

Haberin Devamı

Kazayı görenler durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ters dönen kamyonette sıkışan şoförü kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 1 saatlik çalışma sonucu şoför sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Kaza anı güvenlik kamerasına yansırken düşen 5 metre yükseklikten düşen kamyoneti kurtarma çalışmaları sürüyor.

Başakşehirde feci kaza Kamyonet 5 metre yükseklikten düştü

'BURASI YÜKSEK BİR DUVAR ÖNLEM ALINMASI LAZIM'

Sitede esnaflık yapan Sait Semiz 'Burası çok yüksek bir duvar. Yaklaşık 10 metreye yakın uç taraf. Buraya belediye veya karayollarının önlem alması lazım. Trafik ışıklarını geçtikten sonra araçlar süratleniyor. Daha önce de kaza oldu burada. Araç düştü buraya aile vardı içerisinde. Burada önlem alınmazsa yine kaza olacak burada. Yine buradan bir cenaze ya da ağır yaralı kalkacak. Belediye ya da karayollarının buraya yüksek bir duvar yapması lazım. Başka çaresi yok insanlara anlatamıyorsun. Motosikletler hız yapıyor arabalar 150 kilometre hızla geçiyor. Şimdi de kamyonet düştü yaralıyı çıkardılar götürüyorlar. Gözle görülen, kaza olacak bir yer . Buraya önlem alınmadığı müddetçe ya cenaze ya da ağır yaralı olacak' diye konuştu.

Haberin Devamı

Başakşehirde feci kaza Kamyonet 5 metre yükseklikten düştü