GüncelKırgın Çiçekler Dizisi Nerede Çekildi?

Kırgın Çiçekler Dizisi Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Kırgın Çiçekler Dizisi Nerede Çekildi

Kırgın Çiçekler, sürükleyici hikâyesi ile 2015 yılından beri yayın hayatına devam ediyordu.Ancak geçtiğimiz günlerde final yapan dizi, ATV ekranlarında izleyicisi ile buluşmuştu. Yetiştirme yurdunda yaşayan 5 arkadaşın kimi zaman iç burkan, kimi zaman eğlenceli hayatını konu alan dizi zengin oyuncu kadrosu ile de beğeni topladı.Senaryosunu Gül Abus ve Semerci Yelda Eroğlu'nun yazdığı ve yönetmenliğini Serkan Birinci'nin yaptığı dizide başrolleri İpek Karapınar, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Hazar Motan ve Çağla Irmak Aleyna Solaker paylaştı. Peki İstanbul'un birçok köşesinden görüntülerin yer aldığı Kırgın Çiçekler dizisi nerede çekildi?

Haberin Devamı

Beş kız arkadaşın kesişen hayatları

Kırgın Çiçekler Dizisi Nerede Çekildi

Senaryosu ile yıllardır beğeniyle izlenen dizi, üvey babası tarafından tacize uğrayan ancak annesini bu duruma inandıramayan Eylül (Biran Damla Yılmaz) ve farklı acıklı hikâyelerin sonunda yetimhaneye yerleşmiş dört arkadaşının başından geçenleri konu aldı.Beş kader arkadaşının hayat mücadelesi, birbirlerine her geçen gün daha da sarılmalarını sağlıyor. Kızlar, her ne olursa olsun başlarına gelen her kötü olayla birlikte mücadele ederek zorlukların üstesinden gelmeyi başarıyor.Lisede beş arkadaşla aynı sınıfta okuyan Serkan (Mehmet Aykaç), Defne (Nil Keser), Güney (Arif Diren) ve Cenk (Yunus Emre Terzioğlu) ise zengin ailelerden gelen ve yokluk ve sıkıntı çekmemiş karakterleri canlandırdı. Ancak Cenk, Serkan ve Güney kızları tanımaya başladıktan sonra kendi hayatları ile övünmeyi bırakıyor. Bu arada aniden ailesini kaybeden Defne de aynı yetimhaneye yerleşmek zorunda kalarak, kendisini önceden çok yabancı olduğu bir hayatın içinde buluyor.

Haberin Devamı

Dram ve sımsıcak dostluklar bir arada

Kırgın Çiçekler Dizisi Nerede Çekildi

Bir gençlik dizisi olan Kırgın Çiçekler, hem dramı hem de keyifli anları tüm çıplaklığı ile ekranlara getirdi. Bir taraftan izleyiciyi üzüntüye boğan hikâye, bir taraftan da gülümseten sımsıcak diyaloglarla süslüydü. Her durumda kocasına sorgusuz inanan, Eylül'ün annesi rolündeki Mesude'nin Eylül ve kocası ile ilişkisi izleyiciyi hüzünlendirirken, Çocuk Esirgeme Kurumu'nun müdür yardımcısı olan Feride'nin (İpek Karapınar) kızlarla kurduğu duygusal ilişki gerçek bir dostluğu örnekliyor. Zengin bir ailenin çocuğu olan Feride, tüm zor zamanlarında kızlara ümit aşılıyor.Üniversite sınavına girerek, eğitimlerine üniversitede devam eden kızların hayat mücadelesi bu dönemde de devam ediyor. Artık duygusal olarak daha dayanıklı olan dizinin ana karakterleri, birbirlerine hiçbir zaman sırt dönmüyor ve her zaman destek oluyor.

Kırgın Çiçekler dizisi nerede çekildi?

Kırgın Çiçekler Dizisi Nerede Çekildi

"Kırgın Çiçekler dizisi nerede çekildi?" sorusunun cevabı İstanbul'un tek bir bölgesi değil. Her bölümün konusuna uygun olarak farklı yerler tercih edildi. Değişmeyen yerler arasında ise yetimhane ve kızların öğrencisi oldukları lise sayılabilir. Eylül, Cemre, Kader, Meral ve Songül'ün kaldığı yetimhane sahneleri Kadıköy'de çekilirken, yetimhane için Kadıköy'ün Koşuyolu semtinde yer alan Koşuyolu 1 numaralı Acil Yardım Merkezi’nin bahçesi set olarak kullanıldı. Buranın karşısında yer alan park da dizide sıklıkla görünen mekânlar arasında yer aldı. Kızların burslu olarak okudukları lisede geçen çekimler ise Ataşehir'de bulunan Fenerbahçe kolejinde yapıldı.