EkonomiMerkez’den finansal okuryazarlık eğitimi

Merkez’den finansal okuryazarlık eğitimi

28.11.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), finansal okuryazarlık ve ekonomi eğitimi faaliyetlerine başladı.

Merkez’den finansal okuryazarlık eğitimi

“Merkezin Güncesi” ve “Herkes İçin Ekonomi” mikro sitelerinde yeni içerikler yayımlandı. TCMB, “Merkezin Güncesi” ve “Herkes İçin Ekonomi” yayımlarını başlatırken, “Merkezin Güncesi” ve “Herkes İçin Ekonomi” mikro sitelerinde yeni içeriklere yer verildi. Merkezin Güncesi’nde “Kur Korumalı Mevduat Sahibi Firmaların Döviz Alım Davranışları” adlı blog, Herkes İçin Ekonomi’de de “Dezenflasyon nedir? Dezenflasyonu neden istiyoruz?” başlıklı video yayımlandı.

Haberin Devamı

Merkez’den finansal okuryazarlık eğitimi

Herkes İçin Ekonomi, ekonomiye ve merkez bankacılığına yönelik ilgiyi canlı tutmak, bilgi ve farkındalık seviyesini yükseltmek için her hedef kitleye uygun içerikler sunuyor. Merkezin Güncesi, Merkez Bankası bünyesindeki araştırmacı ve uzmanların analiz ve yorumlarını içeriyor.

KEŞFETYENİ
Survivor'da kıran kırana mücadele! Veda eden isim belli oldu
Survivor'da kıran kırana mücadele! Veda eden isim belli oldu

Cadde | 13.04.2025 - 01:41

Survivor All Star 2025'te ilk eleme adayı Asena, ikinci eleme adayı Meryem, üçüncü eleme adayı Yağmur, dördüncü eleme adayı Pınar olmuştu. Düello sonrası veda eden isim belli oldu.