SözlükPeek Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Peek Ne Demek?

Peek Ne Demek, Türkçesi Nedir? Oyunlarda Peek Ne Demek?

01.12.2021 - 02:02 | Son Güncellenme:

İngilizce dilinde kullanılan sözcüklerden biri de, peek kelimesidir. Oyun oynamayı seven her oyuncunun karşısına çıkan farklı İngilizce kelimeler oluyor. Peek kelimesi de oyunlarda yaygın olarak kullanılan bir kelimedir. Peek sözcüğünün anlamını öğrenmek isteyen oyuncular araştırma yaparak bilgi edinmek istiyor. Peek ne demek, Türkçesi nedir? Oyunlarda peek ne demek? Peek kelimesi hakkında sizler için tüm detayları derledik.

Peek Ne Demek, Türkçesi Nedir Oyunlarda Peek Ne Demek

Peek kelimesi oyunlarda çok görülen kelime çeşitleri arasındadır. Peek sözcüğünün Türkçe karşılığı, gözetlemek veya dikizlemektir. Oyunlarda oldukça yaygın kullanılan bir terimdir.

Peek Ne Demek, Türkçesi Nedir?

İngilizce terimlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler sözlüklerde araştırma yapabiliyor. Peek kelimesi İngilizce dilinde yaygın kullanılan bir kelimedir. Peek kelimesinin Türkçe karşılığı da bireylerce araştırılıyor. Peek kelimesi, gözetlemek anlamına sahip bir kelimedir. Pek çok kişi dikizlemek anlamında da kullanabiliyor.

Oyunlarda Peek Ne Demek?

Online oyunlara dahil oyuncuların oyun içerisinde yaptığı bazı hamleler bulunuyor. Yapılan hamlelerden birisi de, peek hamlesidir. Peek hamlesi, karşı rakip oyuncu gözetlemektir. Yapılan gözetleme hareketi oyunlarda peek olarak adlandırılıyor.