EğitimIly Ne Demek, Türkçesi Ne? Ily Neyin Kısaltılması, Nasıl Kullanılır?

Ily Ne Demek, Türkçesi Ne? Ily Neyin Kısaltılması, Nasıl Kullanılır?

23.03.2021 - 15:17 | Son Güncellenme:

İngilizce 'de pek çok cümlenin kısaltması vardır. İngilizceye çok hakim olmayan kişiler bu cümlelerin kısaltmalarını merak etmektedir. ILY kelimesi de sıklıkla kullanılan kısaltmalar arasında yer almaktadır. ILY ne demek, Türkçesi ne? ILY neyin kısaltılması, nasıl kullanılır? İşte, merak edilen tüm detaylar.

Ily Ne Demek, Türkçesi Ne Ily Neyin Kısaltılması, Nasıl Kullanılır

ILY kelimesi İngilizce de sıklıkla kullanılan bir kelimedir. Bu sebeple hangi cümlenin kısaltması olduğu merak edilmektedir. İngilizcede bu kısaltma gibi pek çok farklı cümlenin ya da kelimenin kısaltması bulunmaktadır.

ILY Ne Demek, Türkçesi Ne?

ILY kısaltması, cümlede sıklıkla kullanılır. Bu kısaltma İngilizce i love you cümlesinin kısaltmasıdır. I love you Türkçe karşılığı ise seni seviyorum demektir. Bu kısaltma genelde yazışmalarda ve mesajlaşmalarda kullanılmaktadır. Anlamının bilinmemesi halinde ise ILY kısaltması ile alakalı araştırmalar yapılmaktadır. ILY kısaltmasının anlamı seni seviyorum demektir.

ILY Neyin Kısaltması, Nasıl Kullanılır?

ILY kelimesi çoğunlukla yazışmalarda kullanılan bir kelimedir. İngilizcede seni seviyorum anlamına gelen i love you kelimesinin kısaltması olarak kullanılmaktadır. Bu kısaltma çoğunlukla kişilerin kendilerine yakın hissettikleri kişilere karşı kullandıkları bir kelimedir. Eğer birini önemsiyorsanız ya da seviyorsanız bu kısaltmayı yazışmalarda kullanabilirsiniz.