DünyaSon pozunu verip öldü! Sevgililerin romantik dağ gezisi kabusa dönüştü

Son pozunu verip öldü! Sevgililerin romantik dağ gezisi kabusa dönüştü

14.08.2024 - 15:52 | Son Güncellenme:

Genç kadın erkek arkadaşıyla romantik bir yürüyüşe çıktığı sırada 100 metreden aşağı düşerek korkunç bir şekilde hayata veda etti.

Son pozunu verip öldü Sevgililerin romantik dağ gezisi kabusa dönüştü

Valentina Fino adındaki genç kadın, trajedi yaşanmadan önce sevgilisiyle birlikte çıktığı doğa gezisinde bir dağa tırmanıyordu. Erkek arkadaşının bu gezide sevgilisinin hayattaki son videosunu çektiğini bilmesinin imkanı yoktu.

Haberin Devamı

SEVGİLİSİ KAYDA ALDI

Son pozunu verip öldü Sevgililerin romantik dağ gezisi kabusa dönüştü

31 yaşındaki genç kadın, hemşire olarak çalıştığı işinden izinli olduğu günlerde, doğa tutkusunu paylaşan 34 yaşındaki Andrea Pedata ile doğada olmanın tadını çıkarıyordu.

Valentina, İtalya'nın Apenin Dağları'nda bulunan bir tırmanma rotasında filme alındı. Genç kadın sırt çantasını taşıyarak kendinden emin bir şekilde tırmanmaya başladı.

100 METREDEN SAVRULDU

Son pozunu verip öldü Sevgililerin romantik dağ gezisi kabusa dönüştü

Ancak bu tırmanış sırasında yaklaşık 100 metre yükseklikten aşağı kazara kayarak düşmesi sonucu ölümcül yaralar aldı. Valentina'nın cesedi, polis ve itfaiye helikopterleri tarafından birkaç saat sonra bulundu.

Perişan olmuş erkek arkadaşı Andrea şöyle dedi: 

"Bir çığlık duydum ve düştüğünü gördüm."

Genç adam derhal yardım çağırdı ancak genç kadını kurtarmak için yapılabilecek hiçbir şey yoktu. Yüreği kırık sevilisi şöyle devam etti: 

"Yıkıldım, çok canım yanıyor. Hayat ve geziler hakkında birlikte birçok planımız vardı. Tek tesellim, dünyadan en çok sevdiği şeyi yaparak ayrılmasıydı."