DünyaVahşi ayı uçurumdan fırlattı! Dağ yürüyüşünde feci son, erkek arkadaşı her şeyi gördü

Vahşi ayı uçurumdan fırlattı! Dağ yürüyüşünde feci son, erkek arkadaşı her şeyi gördü

12.07.2024 - 13:18 | Son Güncellenme:

Genç kadın erkek arkadaşıyla bir şelaleye doğru tırmandığı sırada vahşi ayının saldırısına uğradı. Gözü kan bürümüş hayvan, zavallı kadını bacağından yakalayıp korkunç sona doğru sürüklemeye başladı...

Vahşi ayı uçurumdan fırlattı Dağ yürüyüşünde feci son, erkek arkadaşı her şeyi gördü

Romanya'da vahşi bir ayı tarafından sürüklenip yaklaşık 121 metrelik uçurumdan aşağı atılan genç bir yürüyüşçünün, saldırı sırasında çaresizce acil yardım hattını arayarak kurtulmaya çalıştığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

DEHŞET İÇİNDE YARDIM İSTEDİ

İsmi Maria Diana olarak açıklanan 19 yaşındaki genç kadın, Brașov şehri yakınlarındaki Bucegi Dağları'nda yürüyüş yaparken, korku içindeki erkek arkadaşının gözleri önünde vahşi ayının saldırısına uğradı.

Kurbanın sevgilisine göre, ayı önce genç kadının bacağını yakaladı ve onu bir süre sürükledikten sonra 121 metrelik uçurumdan aşağı fırlattı. Yerel yetkililer, Maria'nın kaçtığı sırada kendilerini arayarak dehşet içinde yardım istediğini açıkladı.

Yerel yetkililerden Dan Banu, gazetecilere verdiği demeçte şöyle konuştu: 

"Dehşete düşmüştü, çığlık atıyordu. 'Ayı giderek yaklaşıyor!' diyordu. Her şey canlı olarak oluyordu, acil durum görevlisi telefondaydı. Korkunçtu!"

'BANA SALDIRMASINI TERCİH EDERDİM'

Kurtarma ekipleri olay yerine vardıklarında, vahşi hayvanın hala genç kadının cesedinin etrafında olduğunu gördüler. Ayı hemen ardından onlara da saldırmaya çalıştı ve bunun üzerine vurularak öldürüldü.

Haberin Devamı

Kurbanın kimliği açıklanmayan erkek arkadaşı, tüyler ürperten saldırıya şahit oldu ancak şans eseri yara almadan kurtuldu. Yerel medyaya kız arkadaşıyla bir şelaleye doğru tırmandıkları esnada ayıyı gördüklerini anlattı ve yürek burkan şekilde şöyle devam etti.

"Ayıyı korkutmaya çalıştım. Onun yerine bana saldırmasını tercih ederdim."

Raporda, gencin görevliler geldiğinde şok halinde bulunduğu belirtildi.