DünyaGüney Kore'nin Seongnam şehrinde 8 katlı binada yangın çıktı

Güney Kore'nin Seongnam şehrinde 8 katlı binada yangın çıktı

03.01.2025 - 13:26 | Son Güncellenme:

Güney Kore'de başkent Seul'un güneyindeki Seongnam şehrinde 8 katlı bir binada yangın çıktığı bildirildi. 8 katlı binada çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Yonhap'ın haberine göre yetkililer, yaptıkları açıklamada, Bundang'daki 8 katlı binada çıkan yangını söndürme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Haberin Devamı

Binadaki 50 kişinin kendi çabalarıyla kurtulduğu, 40 kişinin ise ekiplerin müdahalesiyle çıkarıldığı kaydedilen açıklamada, binada halen birden fazla kişinin mahsur kaldığının düşünüldüğü ifade edildi.

Yangında henüz can kaybı bildirilmezken, olayın sebebine ilişkin ise soruşturma sürüyor.

 

KEŞFETYENİ
Demet Akalın ve Gülben Ergen arasında kriz! Takipten çıkardı
Demet Akalın ve Gülben Ergen arasında kriz! Takipten çıkardı

Cadde | 09.03.2025 - 17:56

Demet Akalın ve Gülben Ergen'in dostluğu uzun zamandır biliniyor. İkili birbirlerini ziyaret ediyor hem de sosyal medyadan paylaşımlarıyla destekliyor. Fakat bu kez Demet Akalın ve Gülben Ergen'in arası açıldı.

Yazarlar