Cadde Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin yürüyüş keyfi

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin yürüyüş keyfi

11.04.2022 - 15:55 | Son Güncellenme:

İkinci kez anne ve baba olmaya hazırlanan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, kızları Lalin ile birlikte yürüyüşe çıktı. Güzel oyuncu, ailece keyif yaptıkları anı takipçilerinin beğenisine sundu.

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin yürüyüş keyfi

2016 senesinde Cunda Adası'nda nikah masasına oturan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, geçtiğimiz yıl kızlarını kucaklarına almıştı. İlk kez bebek heyecanı yaşayan çift, çocuklarına 'Lalin' adını vermişti.

Haberin Devamı

Bebeklerinin doğumunun ardından yaşamlarının büyük kısmını Marmaris'te geçirmeye başlayan ve geçtiğimiz gün "Lalin iyi ki var, o bizim en güzel parçamız" diyen oyuncu çiftten müjdeli haber geldi. Anneliğin tadını çıkaran 34 yaşındaki Sinem Kobal şimdilerde 7,5 aylık hamile.

BEBEĞİN İSMİNİ KİM KOYACAK?
Kobal, "İkinci defa anne olmaya hazır mısınız?" sorusuna, "Sabırsızlıkla bekliyorum, mutluyum" cevabını vermişti. Bebeğin ismini kimin koyacağı konusunu yanıtlamaktan kaçınan ve gülümseyen oyuncu, "Daha hiç düşünmedik, teşekkür ederim" demişti.

AİLECE YÜRÜYÜŞ
Bebek heyecanları günden güne büyüyen çiftten Sinem Kobal, bugün tüm vaktini ailesine ayırdı. Eşi ve kızıyla birlikte yürüyüşe çıkan ünlü isim, o anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

Haberin Devamı

Ünlü oyuncu, siyah-beyaz bu fotoğrafı Satin Jackets'in "You Make Me Feel Good" adlı şarkısı eşliğinde paylaştı. Kobal'ın gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin yürüyüş keyfi

"ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIM"
Öte yandan geçtiğimiz haftalarda Etiler’de görüntülenen Kenan İmirzalıoğlu, 94'üncü Oscar Ödülleri'nde yaşanan tokat skandalı hakkında konuşmuştu. 

İmirzalıoğlu, "Eşi kanser olsa, kemoterapi görüyor olsa anlamaya çalışırım. Will Smith’e hiç yakışmadı. Şiddetin her türlüsüne karşıyım. Farklı bir tepki gösterilebilirdi" demişti.

Will Smith, Alopesi hastalığı nedeniyle saçları dökülen eşi Jada Pinkett Smith hakkında espri yapan komedyen Chris Rock’a tokat atmıştı.

Sinem Kobal-Kenan İmirzalıoğlu çiftinin yürüyüş keyfi