CaddeÖzcan Deniz'in ailesinde büyük kriz! Seren Serengil'den yorum gecikmedi

Özcan Deniz'in ailesinde büyük kriz! Seren Serengil'den yorum gecikmedi

28.08.2024 - 17:08 | Son Güncellenme:

Ağabeyi Ercan Deniz ve kız kardeşi Yurda Güler ile yaşadığı krizle gündemden düşmeyen Özcan Deniz'e, ünlü sunucu Seren Serengil'den yorum gecikmedi. Serengil, sosyal medya sayfasından yazdığı bir mesajla Deniz'e seslendi.

Özcan Denizin ailesinde büyük kriz Seren Serengilden yorum gecikmedi

Bir süredir ağabeyi Ercan Deniz ile arası bozuk olan Özcan Deniz, aynı zamanda menajerliğini de yapan ağabeyi Ercan Deniz ile birbirine girmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ailesine rest çeken Özcan Deniz, "Stres kontrolü olmayan kişi en yakın aile bireyiniz dahi olsa uzak durun. Çünkü o haklı haksıza bakmaz. O an yaşadığı zihinsel karmaşaya ve şahsi çıkarına sizi de kurban edecek kadar ileri gider ve her şeyi yakar. Bu ağır bir cehalet türüdür ve baş edilemez. Sabır ve sükunet erdemli davranışlardır. Her insanda bulunmaz" açıklamasını yapmıştı.

Özcan Denizin ailesinde büyük kriz Seren Serengilden yorum gecikmedi

"SAMAR'I HİÇ TASVİP ETMEDİK"

Özcan Deniz’in ağabeyiyle ilgili sert açıklamasından sonra sanatçının dört kız kardeşinden en büyüğü Yurda Güler, Beyaz Magazin'e konuşarak şu ifadeleri kullanmıştı:

Birinci evliliği bitmeden, İran’dan buraya meşhur olmak ve ona ulaşmak için gelen bu kızı hiç tasvip etmedik. Türlü şekilde oyunlarla, çok zekice hamlelerle bize ağabeyimin düşman olmasını sağladı ve kışın ortasında annesini ve kız kardeşini evden kovdurttu. Filmlerinde figüran olmak için İran’dan buraya gelmiş, kendinden yaşça küçük bir kızı, kendinin hayatının başrolü yapmış olabilir ama bir önceki evliliğinde olduğu gibi kendi çizgisinde olmayan yaşça küçük bu kızların ona yaşattığı her olumsuzluğu aile olarak o tek başına yaşamadı. Hep beraber yaşadık!

Özcan Denizin ailesinde büyük kriz Seren Serengilden yorum gecikmedi

"HAZIRLADIĞIM VİDEO BİR SAYGISIZLIĞINI DAHA BEKLİYOR"

Özcan Deniz, kız kardeşinin bu açıklamalarının ardından 3 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından zehir zemberek bir cevap vererek; "Evet Yurda Hanım! Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsisiydin. Kendin gibi biriylesin ve oğluna dua et. Ama merak etme! Senin ve o birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor ve bir saygısızlığını daha bekliyor" diye yazmıştı.

Haberin Devamı

Özcan Denizin ailesinde büyük kriz Seren Serengilden yorum gecikmedi

DENİZ AİLESİNDEKİ KRİZE SERENGİL YORUMU

Magazin gündemine bomba gibi düşen bu aile karmaşasına ünlü sunucu Seren Serengil'den yorum gecikmedi. Sosyal medya sayfasından yazdığı bir mesaj ile Deniz'e seslenen Serengil, şu ifadeleri kullandı:

Ah Özcan... Ben de zamanında senin gibi yaptım, nasıl yanıldığımı gördüm... Bir rüyadasın, umarım yine zarar görmezsin.

Özcan Denizin ailesinde büyük kriz Seren Serengilden yorum gecikmedi