CaddeÖzcan Deniz'in açıklaması gündem olmuştu! Samar Dadgar sessizliğini bozdu

Özcan Deniz'in açıklaması gündem olmuştu! Samar Dadgar sessizliğini bozdu

23.08.2024 - 09:56 | Son Güncellenme:

Kendisinden 22 yaş küçük İranlı modacı Samar Dadgar'la mutlu bir evlilik sürdüren Özcan Deniz, "Yeniden baba olmak ister misiniz?" sorusuna; "53 yaşındayım… Onlar gençken ben yaşlı olmak istemiyorum" yanıtını vermişti. Sosyal medyada gündem olan bu sözler sonrasında Deniz'în eşi Samar Dadgar açıklama yaptı

Özcan Denizin açıklaması gündem olmuştu Samar Dadgar sessizliğini bozdu

Özcan Deniz, oğlu Kuzey'in annesi Feyza Aktan (32) ile 15 aylık evliliğinin ardından 2019 yılında evliliğini olaylı bir şekilde bitirmişti.

Haberin Devamı

Ünlü şarkıcı (52), 20 Ocak 2023 tarihinde sürpriz şekilde İranlı modacı Samar Dadgar'la hayatını birleştirmişti.

Mutlu evlilikleri devam eden ikiliden Özcan Deniz, geçtiğimiz akşam eşinin 30'uncu yaş doğum günü için bir parti düzenlemişti.

"YAŞLI OLMAK İSTEMİYORUM"

Çıkışta gazetecilerle sohbet eden Deniz, "Baba olmak ister misiniz?" sorusuna verdiği yanıtla sosyal medyada tepki topladı:

Size samimi olayım mı? Harika bir eşim ve harika bir oğlum var. Onları koruma içgüdüsüyle hareket ediyorum şu an tamamen. Kaç sene onlara eşlik edebilirim bilmiyorum. Onların genç olduğu zamanda ben yaşlı olmak istemiyorum. Şu an bir çocuk daha dünyaya getirip onun 10'lu yaşlarında ben 70'lere dayanıyorum. Bir tanesini daha göze alamıyorum. Ama Samar genç bir kadın ve benim canım ciğerim. Daha biriktireceğimiz çok anı var. O isterse tabii ki hakkıdır.

EŞİNDEN DESTEK!

Samar Dadgar açıklamaları sebebiyle eşine gelen tepkiler sonrasında sessizliğini bozdu. Dadgar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

Her kadın anne olmak zorun değil. Her kadın anne olma duygusuyla yanıp tutuşmak zorunda değil. Her evlilik çocukla taçlandırılmak zorunda değil. Bir çocuk zaten var ve bizim canımız ciğerimiz. İki taraf da birbirini seviyorsa ve çocuk yapma hasreti yok ise benim tarafımdan bunu kadın haklarına bağlamak, ya da sen nasıl istemezsin eninde sonunda isteyeceksin zorbalıkla dikte edemezsiniz. Bazen bazı şeyler çok mahremdir, özeldir. Hasta değilim ama ya hasta olsaydım ve çocuk sahibi olamasaydım. Yaptığınız yorumlar kadınlar üzen yorumlar. Herkesin, herkesin hayatına saygı duyması dileği ile sizleri seviyorum.

Özcan Denizin açıklaması gündem olmuştu Samar Dadgar sessizliğini bozdu