CaddeNihat Doğan'dan Arezoo Gharlar paylaşımı: Duam belli

Nihat Doğan'dan Arezoo Gharlar paylaşımı: Duam belli

30.11.2022 - 17:31 | Son Güncellenme:

Nihat Doğan'ın hamile eşi Arezoo Gharlar'ın, ünlü türkücüyü terk ederek, memleketi İran'a gittiği ve çocuğunu orada doğurmak istediği iddia edilmişti. Söz konusu haberlerin aksine ikiliden yeni bir fotoğraf geldi.

Nihat Doğandan Arezoo Gharlar paylaşımı: Duam belli

Nihat Doğan, geçtiğimiz ağustos ayında bir yıldır aşk yaşadığı Arezoo Gharlar ile sessiz sedasız evlenmişti. Oğlunu kucağına almak için gün sayan 46 yaşındaki türkücü, evliliğiyle ilgili çok konuşulan iddiayı yalanladı.

Haberin Devamı
Nihat Doğandan Arezoo Gharlar paylaşımı: Duam belli

"SON 5 HAFTA"

"Eşi Arezoo Gharlar'ın evi terk edip İran'a döndüğü" haberleri üzerine sosyal medya hesabından eşi ile doktor kontrolüne giderken çekilikleri fotoğrafı yayınlayan Nihat Doğan, "Son kontroller, son 5 hafta. Duam belli duyan belli" mesajını yazdı.

Nihat Doğandan Arezoo Gharlar paylaşımı: Duam belli
KEŞFETYENİ
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı
14 Şubat'ta aşkını ilan etmişti! Ne zaman sevgili oldukları ortaya çıktı

Cadde | 27.04.2025 - 07:55

Yarışma bittikten sonra aşkını ilan eden Semihcan, Sancakay Ilım ile ne zaman sevgili olduklarını açıkladı.