CaddeLucas Torreira ve Devrim Özkan aşkına Birand Tunca'dan yorum!

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkına Birand Tunca'dan yorum!

28.08.2024 - 07:11 | Son Güncellenme:

Demet Özdemir ve Birand Tunca, önceki gün akşam saatlerinde Etiler'de bir mekandaydı. Birlikte akşam yemeği yiyen arkadaşlar, gazeteciler ile sohbet etti. Tunca, yakın arkadaşı Lucas Torreira ve Devrim Özkan'ın tekrar barışması hakkında konuştu.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkına Birand Tuncadan yorum

Demet Özdemir ve Birand Tunca, önceki gün akşam saatlerinde Etiler'de objektiflere yansıdı. Birlikte akşam yemeği yiyen arkadaşlar, gazeteciler ile sohbet etti.

Haberin Devamı

Birand ile uzun zamandır görüşemediğini dile getiren Demet Özdemir, "Birand ile yeni bir işe başladık. Uzun zamandır da görüşmüyorduk. Vakit bulduk oturalım dedik. Bu güne nasip oldu." dedi.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkına Birand Tuncadan yorum

"HÜLYA AVŞAR İLE TENİS OYNARIM"

Tenis kıyafetlerine benzer bir kıyafet ile görünen Demet Özdemir, "Sizi kortlarda görecek miyiz?" sorusuna "Hayır, tenis gerçekten yapanlara saygı duyuyorum ama o topun bana geliş süresini ben bekleyebileceğimi düşünmüyorum. Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım yani." diyerek güldü.

Lucas Torreira ve Devrim Özkan aşkına Birand Tuncadan yorum

BİRLİKTE GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Birand Tunca da geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Lucas Torreira ile görüntülenmişti. Bu sohbetin ardından Lucas Torreira eski aşkı Devrim Özkan ile tekrardan barışmıştı.

Haberin Devamı

"TORREIRA MUTLU"

Konuyla ilgili Tunca, muhabirlerin soruları karşısında, "Lucas arkadaşım, maça da gideceğim. Bence mutlular şu an. Devrim maça da gelecekmiş, şans getirir inşallah diyelim." diyerek güldü.