CaddeBirand Tunca ile Lucas Torreira, akşam yemeğinde

Birand Tunca ile Lucas Torreira, akşam yemeğinde

19.08.2024 - 09:14 | Son Güncellenme:

'Ayazın Sonu Güneş' dizisinde rol alan televizyonların yeni yıldızı Birand Tunca, önceki akşam Etiler'deki bir mekanda Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile görüntülendi. Kapıda sohbet eden yakın arkadaşlar, daha sonra yemeğe gitti.

Birand Tunca ile Lucas Torreira, akşam yemeğinde

'Ayazın Sonu Güneş' dizisi ile hafta içi her gün Kanal D ekranında seyircisi ile buluşan başarılı oyuncu Birand Tunca, geçtiğimiz günlerde Milliyet'in Youtube kanalında yayınlanan 'Ünlü Sohbetleri' programına konuk olmuştu.

Haberin Devamı

Yıllardır ekranda olmasına rağmen özel hayatını daha steril olarak yaşamayı tercih ettiğini söyleyen Tunca, “Türkiye'de daha çok marjinal hayatlar gündem oluyor. Ben böyle bir hayattan kaçıyorum. Gündem yaratma gibi herhangi bir ekstra çabam yok. Tabi ki de magazinsel bazı şeyler yaşıyorum ama daha özel ve içsel yaşamayı tercih ediyorum” diye konuşmuştu.

Birand Tunca ile Lucas Torreira, akşam yemeğinde

"ANNEMİ ÇOK ERKEN KAYBETTİM"

Yakın zamanda annesini kaybeden oyuncu, o dönem yaşadıklarını da anlatarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Ben annemi 52 yaşında çok erken kaybettim. Annemin 30 yaşında kanser olduğunu öğrendik ve o günden vefat edene kadar müthiş bir Survivor yaşadık diyebilirim. Ben bu hayatta ne yapıyorsam ,ne kazanıyorsam anneme onu göstereceğim diye çıktım yola. Çünkü zengin bir aileden gelmiyorduk, hayatımda her şeyi kendim yaptım. Ama hastane öncesi ve hastane sonrası hayatım çok değişti. Hayatı çok fazla ciddiye almamayı öğrendim. Ama derler ya ‘Kırk tane mum yanar. Her gün biri söner ama bir tanesi hiç sönmez.’ Benim için bayramlar, kandiller, başladığım projelerin ilk bölüm izlemeleri... Bunlar çok dramatik geçiyor.

YAKIN DOSTLAR YEMEKTE

33 yaşındaki Birand Tunca, önceki gün Etiler'de yer alan bir mekanda yakın arkadaşı ve Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira ile birlikte görüntülendi.

Birand Tunca ile Lucas Torreira, akşam yemeğinde

Tunca ve Torrerira birlikte kapıda sohbet etti. Ardından mekana giren iki arkadaş, gecenin ilerleyen saatlerinde yemek yedikleri mekandan beraber ayrıldı.

Yazarlar