CaddeTuğba Özay: Ludovic Fattizzo ile flört dönemi gibi bir evliliğim vardı!

Tuğba Özay: Ludovic Fattizzo ile flört dönemi gibi bir evliliğim vardı!

11.07.2024 - 07:06 | Son Güncellenme:

Oyuncu ve şarkıcı kimliğiyle de dikkat çeken Tuğba Özay, 15 yıl önce Milano'da dünyaevine girdiği İtalyan iş insanı Ludovic Fattizzo ile biten evliliğine dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Tuğba Özay: Ludovic Fattizzo ile flört dönemi gibi bir evliliğim vardı

Ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, önceki akşam Akmerkez'de objektiflere takıldı. 46 yaşındaki Özay, ayaküstü gazetecilerle konuşmayı da ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Ayağındaki yaralar dikkat çeken ünlü isim, "Arkadaşlar ağaç budarken bir bitki yaktı her yerimi. Her yerim yara oldu. Bol bol kantaron sürüyorum" açıklamasında bulundu.

Tuğba Özay: Ludovic Fattizzo ile flört dönemi gibi bir evliliğim vardı

"HAKKARİ, TÜRKİYE'NİN İSVİÇRESİ"

Hakkari'ye gittiğini söyleyen manken, şu ifadeleri kullandı:

Oraya hayatımda ilk kez gittim ve aşık oldum. İnanılmaz güzel bir coğrafya. Hakkari, Türkiye'nin İsviçresi. Değeri çok bilinmeyen bir yer orası. Mükemmel bir doğaya sahip.

Tuğba Özay: Ludovic Fattizzo ile flört dönemi gibi bir evliliğim vardı

"İNSANLAR ESKİ KONULARI PİŞİRİP ÖNÜME KOYUYORLAR"

2009'da İtalyan iş insanı Ludovic Fattizzo ile evlenen ve 2019'da 10 yıllık eşinden anlaşmalı olarak boşanan manken, aşk hayatıyla ilgili konuşarak; "Hala bekar olduğum için insanlar eski konuları pişirip önüme koyuyorlar. Evliliğimde her şey çok güzeldi ama sonrasında ilk 5 yıl flört gibi bir evlilik, son 5 yılı da ayrılık üzerine geçen bir evlilikti" dedi.

Tuğba Özay: Ludovic Fattizzo ile flört dönemi gibi bir evliliğim vardı

"ARTIK HERKES KENDİ HAYATINDA"

"Herkes artık kendi hayatında. O da evlenmedi ama bir çocuğu oldu. Çok mutlu olsun. Önemli olan ayrılıklar sonrasında da insanların birbirleri hakkında iyi konuşabilmesi" şeklinde konuşan Özay, sözlerine şöyle devam etti:

Eski eşimi hep güzel anan birisiyim ben. Flört gibi bir evliliğimiz vardı diye bizim ilişkimiz bitti. Ben sürekli İtalya'ya gidip gelmek zorunda kalıyordum. Bir süre sonra o benim oraya taşınmamı istedi ama ben de gidemezdim.