GalatasarayMauro Icardi ve Wanda Nara'dan yeniden barışma sinyali!

Mauro Icardi ve Wanda Nara'dan yeniden barışma sinyali!

09.09.2024 - 07:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, uzun süredir tartışma içerisinde olduğu eşi Wanda Nara ile birlikte görüntülendi.

Mauro Icardi ve Wanda Naradan yeniden barışma sinyali

Galatasaray'ın sakatlanan yıldızı Mauro Icardi, tedavi için gittiği belirtilen ülkesinde, ayrılık iddialarıyla gündeme geldiği sevgilisi Wanda Nara ile bir araya geldi.

Haberin Devamı

Süper Lig'in dördüncü haftasındaki Adana Demirspor karşılaşmasının ilk yarısında sağ üst arka adalesinde ağrı hisseden ve yapılan kontrollerinde sağ üst arka adale grubunda 2. derece zorlanma ve kısmi yırtık tespit edilen futbolcu, geçtiğimiz günlerde Arjantin'in yolunu tutmuştu.

Wanda Nara'nın ilk eşi Maxi Lopez'den olan oğlu Valentino Lopez'in formasını giydiği River Plate genç takımı dün sahadaydı. Arjantin basınında yer alan görüntülere eşlik eden bilgilerde, Icardi'nin de karşılaşma için saha kenarında hazır bulunduğu ve Wanda Nara ile birlikte Valentino Lopez'in performansını yakından takip ettiği belirtildi.

Bu görüntü sonrası çiftin yeniden barışma sinyalleri verdiği şeklinde yorumlar yapılmaya başlandı. Öte yandan Mauro Icardi, çevredekilerin kendisinden fotoğraf taleplerini geri çevirmedi.