GalatasarayNapoli'de Osimhen krizi! Taraftardan büyük tepki

Napoli'de Osimhen krizi! Taraftardan büyük tepki

09.09.2024 - 07:55 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Osimhen'i kadrosuna katarak yılın bombasını patlatması Napoli taraftarında büyük hayal kırıklığı yarattı. İtalyan taraftarlardan kulüp yönetimine tepki geldi.

Napolide Osimhen krizi Taraftardan büyük tepki

Victor Osimhen'in Napoli'den Galatasaray'a transfer olması İtalya'da olay çıkardı.

Haberin Devamı

Nijeryalı golcünün Galatasaray'a kiralık olarak katılmasının ardından Napoli taraftarları, İtalyan ekibinin yönetimini topa tuttu.

'OSIMHEN OLMADAN HİÇBİR ŞEY KAZANAMAZSINIZ'

Napolili taraftarlar, kulübün sosyal medya hesabından "Galatasaray, Napoli'den daha büyük bir kulüp", "Napoli işe yaramaz bir takım", "Osimhen olmadan artık hiçbir şey kazanamazsınız", "Serie B Napoli'yi bekliyor" gibi ağır yorumlarla takımlarının bu hamlesini eleştirdi.

Galatasaray, piyasa değeri 100 Milyon euro olan Nijeryalı golcüyü, sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattı.

76 GOL 18 ASİST

Napoli'de sorun yaşayan 25 yaşındaki Nijeryalı golcü, 2020 yılında Lille'den 77.5 milyon euroya transfer edilmişti. İtalyan ekibinde 133 maça çıkan Osimhen, 76 gol ve 18 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

GALATASARAY FORMALARIYLA KAMPA GİTTİ
Osimhen'in Türkiye'den çıktığı Afrika seyahatinde ayrıca yanında bir çok 45 numaralı Galatasaray forması götürdüğü ortaya çıktı. Milli takım kampında kaldıkları otel odasında formaları sergileyen ve muhtemelen arkadaşlarına hediye eden Osimhen'in bu anına ilişkin görüntüler, sosyal medyada yayınlandı. İngiltere'de Nottingham Forest forması giyen Nijeryalı milli futbolcu Taiwo Awoniyi, kişisel Instagram'ından paylaştığı story'de otel odasındaki Galatasaray formalarına ilişkin görüntüleri gözler önüne serdi.

NAPOLİ'Yİ TAKİPTEN ÇIKIYORLAR
Öte yandan Victor Osimhen'in Napoli'den Galatasaray'a transferinin İtalyan ekibine sosyal medyada takipçi kaybettirdiği, sarı-kırmızılılara ise yeni takipçiler kazandırdığı belirtildi. Nijeryalı futbolseverlerin Napoli'yi takipten çıktıkları, oyuncunun yeni takımı Galatasaray'ın hesaplarını takip etmeye başladıkları ifade edildi.