CaddeBanu Zorlu'dan ilişki açıklaması! 'Benim istediğim güzel bir aşk'

Banu Zorlu'dan ilişki açıklaması! 'Benim istediğim güzel bir aşk'

09.09.2024 - 08:00 | Son Güncellenme:

Coşkun Sabah önceki akşam Ataşehir'de sahne aldı. Şef Eshabil Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Banu Zorlu,Buse Narcı, Real Çağla,Nevzat Ak gibi tanınmış isimler katıldı. Zorlu, 'aşk' hayatına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Banu Zorludan ilişki açıklaması Benim istediğim güzel bir aşk

Coşkun Sabah önceki akşam Ataşehir'de bir restaurantın açılış gecesinde sahne aldı. Şef Eshabil Yaşar’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Banu Zorlu,Buse Narcı, Real Çağla,Nevzat Ak gibi tanınmış isimler katıldı.

Haberin Devamı

Açılışta izdiham yaşanırken Coşkun Sabah’ı yaklaşık 750 seveni mekanı doldurarak dinledi. Geceye katılan isimlerden Banu Zorlu, gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

Banu Zorludan ilişki açıklaması Benim istediğim güzel bir aşk

"YOĞUN OLACAK"

Yazdan bahseden Zorlu, "Yaz benim için zor geçti. Konserler vardı, çalışmalarımız devam etti. Yoğun bir yaz geçirdik. Bu sene tatil yapamadık diyebilirim. Sezon da başlıyor, şimdilerde de daha yoğun olacak. Yapımcılığını da üstlendiğimiz yeni bir sinema filmimiz de şu an hazırlık aşamasında." diye konuştu.

"AŞKIN GÖZÜ HEM KÖR HEM TOPALDIR"

Aşk hayatı hakkındaki sorulara samimi bir şekilde yanıt veren Banu Zorlu, "Şimdilerde kalbim boş, nedeni yok ama. Tabii ki bir zamanı var her şeyin. Bu aralar işe verdim kendimi o yüzden çok da ilgilenmiyorum. Benim istediğim güzel bir aşk. Aşk'ın gözü hem kör hem topaldır." dedi.

Haberin Devamı