Püreli bonfile tarifi
Patates püresiyle servis edebileceğiniz enfes tarifi siz de deneyin…

Malzemeler
2 tane ince dövülmüş bonfile veya antrikot
3 dilim pastırma
1 yemek kaşığı tereyağı
3 tane haşlanmış patates
1 çay bardağı sıcak süt
20 gram kaşar peyniri
Tuz
Karabiber
Dereotu
2 tane kırmızı dolmalık biber
Püreli Bonfile Nasıl Yapılır?
Eti kasaptan çok ince dövülmüş olarak isteyin.
Az yağda her iki tarafı da pişirin ve fırın kabına alın.
Fırında 20 dakika pişirin.
Patatesi haşlayıp süt ve peynir ekleyip püre yapın.
Tereyağında ince kıyılmış pastırmaları, kıyılmış biberi ve ince kıyılmış dereotunu ekleyip karıştırın.
Fırında pişen etleri dilimleyip servis tabağına alın.
Yanına püreyi koyup üzerine pastırmalı karışımı dökün.
Sıcak olarak servis edin.
Afiyet olsun!