GalatasarayGalatasaray'dan çifte transfer bombası! 25 milyon euro gözden çıkarıldı

Galatasaray'dan çifte transfer bombası! 25 milyon euro gözden çıkarıldı

02.08.2024 - 07:47 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de 2024-2025 sezonu için geri sayım sürüyor. Kulüpler teknik direktörlerin talepleri doğrultusunda kadrolarına takviye yapmak için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik.

Galatasaraydan çifte transfer bombası 25 milyon euro gözden çıkarıldı

Süper Lig'de yeni sezon öncesi kulüpler transfer çalışmalarını hummalı biçimde sürdürüyor. İşte günün öne çıkan transfer gelişmeleri...

GALATASARAY'DAN İKİ TAKVİYE BİRDEN!

Galatasaray orta sahasını bir değil, iki takviyeyle birden güçlendirmeyi planlıyor. Uzun süredir Manchester United’la Scott McTominay transferi için görüşen Sarı-Kırmızılılar, temasları son aşamaya getirmeyi başardı.

10 MİLYON EURO ÖDEME
27 yaşındaki İskoç yıldızın bonservisine uzun vadeli taksitlerle 9-10 milyon Euro civarında bir ödeme yapılması planlanıyor. Teknik patron Okan Buruk’un transferini en çok istediği orta saha oyuncuları arasında yer alan McTominay’ın dışında bir takviye daha yapılması gündemde. Galatasaray, transferde kalan bütçesini yine bir orta saha için kullanacak.

RIOS İÇİN KESENİN AĞZI AÇILDI
Bir süredir Palmeiras’ın genç yeteneği Richard Rios’la ilgilenen Sarı-Kırmızılılar, kesenin ağzını ardına kadar açmış durumda. Kolombiya’yla Copa America’da üst düzey bir performans ortaya koyan Rios, Aslan’ın stoperi Davinson Sanchez’in de takım arkadaşı.

GALATASARAY 15 MİLYONU GÖZDEN ÇIKARDI
Galatasaray, McTominay’ın ardından Rios’a da büyük bir bütçe ayırdı. Kulübe yakın kaynaklardan gelen bilgilere göre 15 milyon Euro civarında bir bedel gözden çıkarıldı. Sarı-Kırmızılılar bu transferi de uzun vadeli taksitlerle bitirmeyi hedefliyor. (Fanatik)

 

FRED'İN ALTERNATİFİ LUIS

Fred'in sakatlığı sonrası önceliği 8 numaraya veren Fenerbahçe, Flamengo'dan Gerson Luis'i gündemine aldı. Sarı-Lacivertlilerin, 27 yaşındaki futbolcu için resmi teklif hazırlığında olduğu ortaya çıktı. (Takvim)

FENERBAHÇE'DE GÜNDEM AMRABAT

Şampiyonlar Ligi ön elemesindeki Lille eşleşmesi öncesinde kadrosunu kaliteli bir 6 numarayla güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’de gündeme gelen son isim Fiorentina’nın Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat

EN CİDDİ TEKLİF
Sözleşmesi Haziran 2025’e kadar devam ettiği için Fiorentina’nın oyuncuyu satması gerekiyor ve son haftalarda Atletico Madrid, Juventus, Milan ve Napoli’den de ilgi gördü. İlgi düzeyinde kalan bu dev isimlerin arasındaki en ciddi takım ise Mourinho’lu Fenerbahçe...

TÜRKİYE'YE SICAK BAKIYOR
Mourinho ve Fenerbahçe’nin Amrabat’ı Türkiye’ye getirmek için tüm şartları zorladığı ifade ediliyor. Görüşmeler yoğunlaşırken Amrabat’ın da kariyerini Türkiye’de sürdürmeye sıcak baktığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin 10 milyon Euro bonservis ödeyerek kadrosuna katmak istediği Amrabat’a da 2028 yılına kadar kontrat önerildi. (Fanatik)

Haberin Devamı
ZENİT WENDEL İÇİN BONSERVİSE ZAM YAPTI

Orta sahaya yapacağı takviye için transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da gündemdeki isimlerden biri de Rus ekibi Zenit'in 26 yaşındaki Brezilyalı yıldızı Wendel'di. Rus basınında yer alan iddiaya göre Zenit, 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan Wendel için istediği bonservis ücretinde büyük bir artışa gitti.

60 MİLYON EURO
Rus basınından RIA Novosti'de yer alan habere göre; Rus ekibinin 2020'de Sporting'den 20.3 milyon Euro'ya kadrosuna kattığı Brezilyalı orta saha için istediği yeni bonservis talebi 60 milyon Euro oldu.

GALATASARAY 20 TEKLİF ETTİ
Zenit'in bonservis bedelinde büyük artışa gittiği yıldız orta saha için daha önce Galatasaray'dan 30 milyon Euro talep ettiği iddia edilmişti. Sarı kırmızılı ekibin 20 milyon Euro bandında bir teklifle Rus takımının kapısını çaldığı ve bu önerinin reddedildiği aktarılmıştı.

4 MAÇTA 6 ASİST 1 GOL
Geçtiğimiz sezon Zenit formasıyla 35 maçta 4 gol ve 10 asistlik performans sergileyen 26 yaşındaki futbolcu yeni sezona ise müthiş başlangıç yaptı. Wendel, yeni sezonda sahaya çıktığı 4 maçta bir kez fileleri havalandırırken tam 6 gol pası verdi. (Ajansspor)

HAMZA AKMAN 4 MİLYON LİRA KAZANACAK

Galatasaray'dan ayrılan Hamza Akman, Danimarka'ya transfer oldu. Danimarka ekibi Sonderjyske, Galatasaray'dan ayrılan Hamza Akman ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Danimarka temsilcisinin bonservis ücreti olmayan genç oyuncuya, yıllık yaklaşık olarak 4 milyon TL maaş ödeyecek. Türkiye'den transfer edilen ilk Türk futbolcu olma unvanını alan Hamza'nın, 28 numaralı formayı giyeceği öğrenildi.