CaddeŞeyma Subaşı'dan cesur paylaşım! Üstsüz pozunu yayınladı

Şeyma Subaşı'dan cesur paylaşım! Üstsüz pozunu yayınladı

01.09.2024 - 11:23 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla ve paylaşımlarıyla magazin gündeminden düşmeyen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, üstsüz pozunu yayınladı. Ünlü güzelin cesur paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Şeyma Subaşıdan cesur paylaşım Üstsüz pozunu yayınladı

Aşk hayatıyla ve sosyal medya hesabında yayınladığı iddialı pozlarıyla magazin gündeminde adından söz ettiren Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişkiyle tanınmıştı.

Haberin Devamı

Fenomen hale gelen isim kızı Melisa'nın doğduğu ilişkiyi evlendikten 1 sene sonra sonlandırmıştı.

İKİNCİ EVLİLİKTE DE MUTSUZ SON

Subaşı, 3 Mayıs 2023 tarihinde ise Mohammed Alsaloussi ile evlenmişti. Düğünlerini yapmadan önce nikah kıyan ikili, Fas şehrinde birbirlerine 'evet' demişti.

Ancak ikilinin mutluluğu uzun sürmemiş; Subaşı, bir dargın bir barışık aşk yaşadığı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı.

İDDİALI PAYLAŞIM

Sosyal medya hesabını aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Subaşı'dan bu sefer cesur bir paylaşım geldi. Fenomen isim, üstsüz verdiği pozunu sansürleyerek Instagram hesabının hikaye kısmından paylaştı.

Şeyma Subaşıdan cesur paylaşım Üstsüz pozunu yayınladı

"İŞTE OLAN HER ŞEY"

Bir süredir Bali'de tatil yapan Subaşı, üstsüz çekildiği başka bir fotoğrafını da 'İşte olan her şey, olan her şey ve henüz gelecek olan her şey. Hayatın güzelliği. "Ve deneyim daha tam, daha bütün, daha dolu, daha canlı olur, çünkü sahip olmamanın nasıl bir şey olduğunu biliyorsun"' notuyla yayınlamıştı.

Haberin Devamı

Şeyma Subaşıdan cesur paylaşım Üstsüz pozunu yayınladı