CaddeBülent Ersoy mücevher mağazasını kapattırdı! 'Türkiye’de ilk defa ben takacağım'

Bülent Ersoy mücevher mağazasını kapattırdı! 'Türkiye’de ilk defa ben takacağım'

22.03.2025 - 07:02 | Son Güncellenme:

Türk sanat müziğinin 'Diva'sı olarak gösterilen Bülent Ersoy'un hayatı ve yaşamının bilinmeyen yönleri sinema filmi olacağı açıklanmıştı. Bir mağaza kapattıran Bülent Ersoy, "Bir kolye aldım. Türkiye’de ilk defa ben takacağım" dedi.

Bülent Ersoy mücevher mağazasını kapattırdı Türkiye’de ilk defa ben takacağım

SEÇKİN ŞENVARDAR - 72 yaşındaki usta sanatçı sahnede yer almaya devam ediyor. Instagram'dan da sık sık paylaşım yapan Bülent Ersoy, kimi zaman photoshop'u abartıyor. Hayatı yakın zamanda film olacak Bülent Ersoy'dan yeni bomba açıklamalar geldi.

Haberin Devamı

Bülent Ersoy mücevher mağazasını kapattırdı Türkiye’de ilk defa ben takacağım

Bülent Ersoy, önceki gece saat 01.00 sıralarında önce mücevher mağazası kapattırdı, ardından da ünlü bir restoranı açtırdı. İstanbul Etiler’de yemek yerken görüntülenen sanatçı, “Bir kolye aldım. Türkiye’de ilk defa ben takacağım. Servet harcadım resmen” dedi. Marka takıntısı olmadığını söyleyen Ersoy, “Hiç gitmedim ama pazardan da alışveriş yaparım. Yeter ki güzel olsun” diye konuştu.

Bülent Ersoy mücevher mağazasını kapattırdı Türkiye’de ilk defa ben takacağım
KEŞFETYENİ
Survivor'da kıran kırana mücadele! Veda eden isim belli oldu
Survivor'da kıran kırana mücadele! Veda eden isim belli oldu

Cadde | 13.04.2025 - 01:41

Survivor All Star 2025'te ilk eleme adayı Asena, ikinci eleme adayı Meryem, üçüncü eleme adayı Yağmur, dördüncü eleme adayı Pınar olmuştu. Düello sonrası veda eden isim belli oldu.