CaddeAstral seyahat açıklamasıyla gündemden düşmüyor! Yusuf Güney bu kez tarih verdi

Astral seyahat açıklamasıyla gündemden düşmüyor! Yusuf Güney bu kez tarih verdi

02.10.2024 - 13:05 | Son Güncellenme:

Astral seyahatla ilgili sosyal medyada gündem olan Yusuf Güney son günlerdeki açıklamalarıyla ilgili konuştu. Nişantaşı'nda gazetecilere yakalanan Yusuf Güney, bu kez tarih verdi.

Astral seyahat açıklamasıyla gündemden düşmüyor Yusuf Güney bu kez tarih verdi

SEÇKİN ŞENVARDAR - Rafet El Roman'la 2008 yılında düet yaptığı 'Aşk-ı Virane' parçası ile müzik hayatına adım atan Yusuf Güney, 2021'de katıldığı programda çok konuşulan açıklamalarda bulunmuştu.

Haberin Devamı

"UZAYA GİTTİM

"Uzaya gitme hayalleriniz var mı?" sorusuna Güney, "Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Astral seyahat bilimsel olarak da var. Düşünce gücüyle bedenden ruhu ayırıp zaman kısıtlaması yaşamadan her yere gidebiliyorsunuz. Gezegenler arası da ulaşım sağlayabiliyorsun. Bir süre astral seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım" cevabını vermişti.

"NASA BİRÇOK BİLGİYİ BENDEN SONRA AÇIKLIYOR"

Güney, "İki sene önce Ay’da su olduğunu söyledim mesela NASA daha yeni açıkladı. Mars’ta bildiğiniz yemyeşil bir göl var ve NASA bunu da yeni açıkladı. Ay’ın karanlık tarafında bir askeri üs var. Bunu uzaydaki varlıkların yaptığını söyledim. Onu da yeni açıkladılar. NASA birçok bilgiyi benden sonra açıklıyor." demişti.

Haberin Devamı

Astral seyahat açıklamasıyla gündemden düşmüyor Yusuf Güney bu kez tarih verdi

"2025'E HAZIRLIKLI OLUN"

Yusuf Güney, Nişantaşı'nda görüntülendi. Astral seyahatle ilgili sosyal medyada gündem olan Güney, son dönemdeki açıklamaları hakkında konuştu. Şarkıcı, "Nuh'un Gemisi'ne herkes binmedi. Bilinmeyen olaylar. Benim için de bilinmiyordu. ama keşfettim. Yavaş yavaş her şey su yüzüne çıkacak. 2025'e hazırlıklı olun. Bana geleceği Allah bilir sen kimsin diyorlar sürekli. Bilmek değil, öngörü bu. Bazen olacak olayları hissedebilirsiniz. Uzaylı arkadaşlarla tanışacağız, buna alıştırdılar bizi görünce şaşırmayacağız" dedi.

"DELİRECEKSEK BÖYLE DELİRELİM"

Güney, son dönemde sosyal medyada hakkında gezen "Astral seyahat ile nerelere gidiyorsun" esprilerine, "Kendi dünyamda yüzde 10'unu anlatıyorum. Yüzde 10 ile bunlar yaşanıyorsa hepsini anlatsam demek? Bir program var içinde piyonlar olarak yaşıyoruz. Ne zaman duracağız? Haydi şu an, İşi bırakıyorum deyip gidin ama bırakamazsın. Ben 3-4 senedir gittim. Delirdi diyorlar bana. Delireceksek böyle delirelim" ifadelerini kullandı.

"İNZİVAYA ÇEKİLECEĞİM"

Evi olmadığını söyleyen Güney, "Beş gün bir yerde iki gün bir yerde kalıyorum. Otel ve çadırda kalıyorum. Çadır güzel oluyor. Karadağ'da 30-40 gün inzivaya çekileceğim. Sonra yine astral seyahate gideceğim" açıklamasını yaptı.