Sarımsağı soyup buzluğa atanlar yaşadı! Her bir dişi antibiyotik gibi, tazesini unutunYapılan araştırmalara göre dondurulmuş sarımsak, tazesinden daha sağlıklı olabilir. Tazeliğini korumak amacıyla dondurduğunuz sarımsakların içindeki faydalı bileşenler yüksek seviyelerde korunuyor. Dondurulmuş sarımsağı tüketmek bakın nasıl faydalar sağlıyor.
Sarımsağı bütün bütün hap gibi yutan var! Meğer yanlış biliyormuşuz, ezmek gerekiyorDoğal antibiyotik olarak bilinen sarımsak, trend videolara göre bütün tüketildiğinde daha faydalı olduğu söyleniyor. Bu sayede hem kokusu yayılmıyor hem de vücudu içeriden iyileştirmeye başlıyor. Ancak sarımsağın içerisindeki bazı bileşenler çiğnemediğinizde açığa çıkmıyor. İşte detaylar.
Para verip almaya son! Yapması çok basit, hiç bozulmayan toz sarımsağın sırrıMutfakta birçok yemeğe lezzet katması için sarımsak tozu veya farklı baharatlar kullanılır. Sarımsak tozu içindeki lezzetli malzemelerle özellikle sos yapımında sıklıkla kullanılır. Bu baharatı hazırlamanın pratik bir tarifi mevcut.
Makarna suyuna sarımsağı bütün atın! Bakın nelere iyi geliyormuşYemek pişirirken lezzeti artırmak için pek çok baharat veya karışım kullanılır. Ancak sarımsağı bütün attığınızda hem lezzeti artıyor hem de sağlığı güçlendiriyor. İşte yemeklerin suyuna sarımsak atmanın etkileri.
Sarımsak tüketmek için 8 nedenYemeklerde, salatalarda, mezelerde ve soslarda verdiği o harika lezzet ile sarımsağa bayılırız. Sarımsağın kendine has kokusundan ve tadından allisin adlı madde sorumludur…