2024 Abd Başkanlık Seçimleri

2024 Abd Başkanlık Seçimleri

Son dakika 2024 ABD Başkanlık Seçimleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan 2024 ABD Başkanlık Seçimleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan 2024 ABD Başkanlık Seçimleri haber sayfamızda...

2024 Abd Başkanlık Seçimleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 108 2024 abd başkanlık seçimleri haberi bulunmuştur.
İnterneti birbirine katan 'kehanet!'  Simpsonlar yeniden sahnede, sosyal medya çalkalanıyor
İnterneti birbirine katan 'kehanet!'  Simpsonlar yeniden sahnede, sosyal medya çalkalanıyorABD düzenlenmesi beklenen başkanlık seçimleri için nefesler tutuldu. Seçimler öncesinde Donald Trump rakibi Kamala Harris katıldıkları tartışmada kozlarını paylaştı. Fakat Trump'ın telaffuz ettiği absürt iddialar hızla sosyal medyanın gündemine oturarak alay konusu haline geldi. Bazı kullanıcılar, yıllar öncesinden bildikleri öngörülerle nam salan Simpsonların bu kez de Trump hakkında bir tahmini olduğunu yazdı. Peki bu paylaşımlar ne kadar doğru? İşte detaylar...
12.09.2024Dünya
Taylor Swift Harris'e desteğini duyurdu, imza: Çocuksuz Kedili Kadın
Taylor Swift Harris'e desteğini duyurdu, imza: Çocuksuz Kedili KadınDünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift, ABD seçimlerinde Kamala Harris'e desteğini duyurdu. Swift'in Instagram'da 283 milyon takipçisi var ve paylaşımı yalnızca yarım saat içinde iki milyondan fazla beğeni aldı.
11.09.2024Dünya
Beyaz Saray'dan Putin'e sert cevap: Seçimlerimiz hakkında konuşmayı bırak
Beyaz Saray'dan Putin'e sert cevap: Seçimlerimiz hakkında konuşmayı bırakPutin, Kasım ayında yapılacak ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti'nin adayı Kamala Harris'i destekleyeceklerini açıklamıştı.
6.09.2024Dünya
Robert F. Kennedy Jr. bağımsız adaylıktan çekildi, Trump'ı destekleyeceğini açıkladı
Robert F. Kennedy Jr. bağımsız adaylıktan çekildi, Trump'ı destekleyeceğini açıkladıKennedy Jr., Demokrat rakibi Kamala Harris'in 'salıncak eyaletleri' kazanmasını güçleştirmek için oy pusulasından çekilmeye karar verdi.
24.08.2024Dünya
Demokratların başkan adayı Kamala Harris: Herkesin başkanı olacağıma söz veriyorum
Demokratların başkan adayı Kamala Harris: Herkesin başkanı olacağıma söz veriyorumKamala Harris, Demokrat Parti Kongresi'nin son gününde partisinin başkan adaylığını resmen kabul etti, Harris seçilirse ABD'nin ilk kadın başkanı olacak.
23.08.2024Dünya
Tim Walz: Adaylığı kabul etmek hayatımın onuru
Tim Walz: Adaylığı kabul etmek hayatımın onuruDemokrat Parti'nin kongresinde Tim Walz başkan yardımcılığı adaylığını resmen kabul ederek, bunun 'hayatının onuru' olduğunu söyledi.
22.08.2024Dünya
Trump'tan sahte paylaşım! Taylor Swift fotoğrafı kullandı
Trump'tan sahte paylaşım! Taylor Swift fotoğrafı kullandıDonald Trump, yapay zeka ile oluşturulmuş Taylor Swift fotoğrafını paylaşarak, ünlü şarkıcının desteğini aldığını ileri sürdü.
20.08.2024Dünya
Trump ve Harris 10 Eylül'de yapılacak ilk canlı yayın tartışması için anlaşmaya vardı
Trump ve Harris 10 Eylül'de yapılacak ilk canlı yayın tartışması için anlaşmaya vardıEski ABD Başkanı Donald Trump, 4, 10 ve 25 Eylül tarihlerinde Fox News, ABC ve NBC kanallarında Demokrat Partili rakibi Harris ile canlı yayında tartışmaya hazır olduğunu söyledi.
9.08.2024Dünya
Harris, başkan yardımcısı adayı Walz ile ilk mitinginde gövde gösterisi yaptı
Harris, başkan yardımcısı adayı Walz ile ilk mitinginde gövde gösterisi yaptıDemokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris, başkan yardımcısı adayı Tim Walz ile ilk seçim mitinginde gövde gösterisi yaptı.
7.08.2024Dünya
Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris, merakla beklenen yardımcısını seçti
Demokrat Parti'nin başkan adayı Kamala Harris, merakla beklenen yardımcısını seçtiABD seçimlerinde Demokrat Parti'nin başkan adayı olarak yarışacak Kamala Harris, merakla beklenen yardımcısını seçti. Harris, Minnesota Valisi Tim Walz’u başkan yardımcısı adayı olarak belirledi.
6.08.2024Dünya
Kamala Harris'in Başkan Yardımcısı adayını bugün açıklaması bekleniyor
Kamala Harris'in Başkan Yardımcısı adayını bugün açıklaması bekleniyorABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in Kasım ayındaki seçimlere birlikte gireceği başkan yardımcısı adayını önümüzdeki saatlerde açıklaması bekleniyor.
6.08.2024Dünya
Covid olan Biden'a 'adaylıktan çekil' baskısı artıyor
Covid olan Biden'a 'adaylıktan çekil' baskısı artıyorBeyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın Covid testinin pozitif çıktığı duyuruldu.
18.07.2024Dünya
Donald Trump için 200 bin dolar kefalet bedeli
Donald Trump için 200 bin dolar kefalet bedeliEski ABD Başkanı Donald Trump, kendi kurduğu sosyal medya platformu Truth Social'dan yaptığı paylaşımda "Perşembe günü Georgia'nın Atlanta kentine gideceğim ve Radikal Solcu Bölge Başsavcısı Fani Willis tarafından TUTUKLANACAĞIM. Buna inanabiliyor musunuz?" dedi.
22.08.2023Dünya
Trump'a kötü haber! Hakkında iddianame hazırlandı
Trump'a kötü haber! Hakkında iddianame hazırlandıABD’nin eski Başkanı Donald Trump hakkında Georgia eyaletindeki 2020 başkanlık seçim sonuçlarına müdahale ettiği gerekçesiyle yeni bir iddianame hazırlandı.
15.08.2023Dünya
Trump adaylığını açıkladı! Eski Başkanı zorlayacak 6 neden
Trump adaylığını açıkladı! Eski Başkanı zorlayacak 6 nedenABD'nin 45’inci Başkanı Trump, destekçilerinin beklediği açıklamayı yaptı. Eski ABD Başkanı Donald Trump, 2024 Başkanlık seçimleri için adaylığını ilan etti. Peki 2024 ABD Başkanlık seçimleri için adaylığını açıklayan Trump'ı neler bekliyor?
16.11.2022Dünya
Trump'tan CNN'e 475 milyon dolarlık tazminat davası
Trump'tan CNN'e 475 milyon dolarlık tazminat davasıEski ABD Başkanı Donald Trump, hakaret iddiasıyla CNN'e 475 milyon dolarlık tazminat davası açtı.
4.10.2022Dünya
Ankara'da Erdoğan-Sisi zirvesi! Gazze mesajı: Ölen her masumun sorumlusu İsrail
Ankara'da Erdoğan-Sisi zirvesi! Gazze mesajı: Ölen her masumun sorumlusu İsrailCumhurbaşkanı Erdoğan ile Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Es-Sisi'nin huzurunda iki ülke arasında 17 anlaşma imzalandı. İki lider ortak basın toplantısında dikkat çeken mesajlar da verdi.
4.09.2024Gündem
Başkanlık yarışından çekilmişti... Kennedy Trump'ın ekibine katılıyor
Başkanlık yarışından çekilmişti... Kennedy Trump'ın ekibine katılıyorABD'de başkanlık yarışından çekilen bağımsız aday Robert F. Kennedy'nin, desteğini açıkladığı Cumhuriyetçi Donald Trump'ın seçim ekibinde görev alacağı bildirildi.
27.08.2024Dünya
4 kişilik uzay aracı 6 kişilik dolmuşa döner mi? Mahsur kalan 2 astronotu kurtaracak hamle
4 kişilik uzay aracı 6 kişilik dolmuşa döner mi? Mahsur kalan 2 astronotu kurtaracak hamleBoeing tarafından üretilen Starliner uzay aracı, astronotlu ilk test sürüşünü gerçekleştirmek üzere 5 Haziran'da Florida eyaletinden fırlatıldı. Araçtaki iki NASA astronotunun uzayda yaklaşık 1 hafta geçirmesi planlanıyordu. Ancak yaşanan teknik aksaklıklar sebebiyle astronotlar ISS'de mahsur kaldı. "Astronotların 2025'e kadar dönememeleri olağanüstü bir durum olur" diyen GUHEM Genel Müdürü Halit Mirahmetoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
19.08.2024Dünya
Filistin destekçilerinden seçim etkinliğinde Kamala Harris'e protesto
Filistin destekçilerinden seçim etkinliğinde Kamala Harris'e protestoNew York Manhattan'daki bağış etkinliğindeki protestoya yüzlerce kişi katıldı, bina önünde 'Özgür Filistin' sloganları atılıp 'Soykırıma silah desteğini durdur' pankartları taşındı. Etkinliğe sızmayı başaran birkaç protestocu ise polis tarafından zorla dışarı çıkarıldı.
15.08.2024Dünya
Maduro, ABD ile varılan gizli seçim anlaşmasını paylaştı
Maduro, ABD ile varılan gizli seçim anlaşmasını paylaştıVenezuela'da seçim sonuçları tartışılırken, Maduro'nun paylaştığı belge seçime muhalefetin katılması halinde ABD'nin Güney Amerika ülkesine yaptırımları kaldırmayı kabul ettiğini gösteriyor.
4.08.2024Dünya
Kamala Harris Demokratların adayı olmak için yeterli oyu aldı
Kamala Harris Demokratların adayı olmak için yeterli oyu aldıKamala Harris, Demokrat Parti'nin ilk siyahi kadın başkan adayı olmaya hazırlanıyor.
3.08.2024Dünya
ABD SEÇİM TARİHİ 2024 🗳 ABD Başkanlık seçimi ne zaman, başkan adayları kimler? ABD Başkanı nasıl seçiliyor?
ABD SEÇİM TARİHİ 2024 🗳 ABD Başkanlık seçimi ne zaman, başkan adayları kimler? ABD Başkanı nasıl seçiliyor?Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimi heyecanı sürüyor. Donald Trump ile Joe Biden arasında yaşanan başkanlık yarışında yeni gelişmeler yaşandı. Biden adaylığını çektiğini duyurdu. ABD'de 4 yıl boyunca görev yapacak olan başkan ve başkan yardımcıları için seçim tarihi ne zaman? ABD başkan adayları...
23.07.2024Bilgi Rehberi
Kasapoğlu'ndan NATO vurgusu! Türkiye'nin önceliklerini anlattı
Kasapoğlu'ndan NATO vurgusu! Türkiye'nin önceliklerini anlattıÖnceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 'NATO Meclis Başkanları Zirvesi ve Liderler Zirvesi'nin genel görünümü, küresel güvenlik mimarisinin sorunları, Türkiye-ABD ilişkileri, Ukrayna’da devam eden savaş, terörle mücadele ve Gazze’de devam eden insanlık katliamı gibi konularla ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
22.07.2024Gündem
CNN: Clintonlar adaylığı tartışılan Biden'ın arkasında, bağış çağrısında bulundular
CNN: Clintonlar adaylığı tartışılan Biden'ın arkasında, bağış çağrısında bulundularABD seçimlerine dört aydan az bir süre kala Demokrat Parti'deki aday karmaşası büyüyor, CNN Clinton ailesinin Joe Biden'ın kampanyasına destek çağrısı yaptığını bildirdi.
21.07.2024Dünya

Benzer Haber Etiketleri

2024 Abd Başkanlık Seçimleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.