Gündem Otomobil gasbedip polise ateş açan şüpheli vurularak yakalandı

Otomobil gasbedip polise ateş açan şüpheli vurularak yakalandı

27.06.2024 - 12:24 | Son Güncellenme:

Sultanbeyli’de otomobili gasbedip polise silahla ateş açan şüpheli, polisin karşılık vermesiyle vurularak yakalandı.

Otomobil gasbedip polise ateş açan şüpheli vurularak yakalandı

Olay, saat 03.00 sıralarında Ahmet Yesevi Mahallesi Biberlik Caddesi ve Eren Sokak kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, Sancaktepe’deki evinde anne ve babasıyla kavga eden 22 yaşındaki E.T, silah alıp 2 arkadaşıyla birlikte Sultanbeyli’ye geldi. 2 şüpheli etrafı kolaçan ederken E.T, park halindeki otomobildeki sürücüye silah kabzasıyla vurarak aracı gasbetti. Araç sahibi durumu polis ekiplerine bildirdi. Şüpheliler gasbedilen araca binerek uzaklaştı.

Haberin Devamı

Otomobille ilerleyen E.T kaza yaptı. Şüpheliler araçtan inip kaçmaya başladı. E.T yakalanacağını anlayınca polis ekiplerine ateş etmeye başladı. Yaya olarak kaçmaya başlayan E.T polis ekipleri tarafından silahla vurularak etkisiz hale getirildi. Kurşunlar bir iş yerine de isabet etti. Kaçan E.D (22) adlı diğer şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı. Olayda yaralanan şüpheli ambulansla Marmara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Otomobil gasbedip polise ateş açan şüpheli vurularak yakalandı

Yapılan kontrollerde E.T'nin çeşitli suçlardan 20 adet kaydı olduğu öğrenildi. Gasbedilen otomobilde ve iş yerinde incelemeler yapıldı. Polisin kaçan diğer şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor.

"10 YAKIN İSABET VAR"

İş yerine kurşun isabet eden Yahya Demirbağ , "Saat 05.57 civarlarında telefon çaldı. Uyuyorduk o saatte. Dükkanın orada saldırı olduğunu, çatışma olduğunu söylediler. Geldik gördük dükkanın halini. 10'a yakın isabet var. Biz de şaşkınız başımıza böyle bir şey geldi. Sonuç ne olacak bekliyoruz. Dükkanımızda da zararımız var." dedi.

 

Yazarlar