GündemOğuz Peçe: Arka Sokaklar benim için bir okul

Oğuz Peçe: Arka Sokaklar benim için bir okul

11.07.2024 - 17:51 | Son Güncellenme:

Onunla ilk kez geçtiğimiz yıl buluşmuş ve Arka Sokaklar dizisindeki partneri Ece Aydemir ile birlikte çok keyifli bir röportaj yapmıştık. 

Oğuz Peçe: Arka Sokaklar benim için bir okul

18’inci sezonunu geride bırakan fenomen dizinin Emre Komiseri Oğuz Peçe ile bu kez Kanal D'nin Youtube kanalında yayın hayatına başlayan ''Oyuncu'' için bir araya geldik ve çok keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar dizisinde usta oyuncularla kamera karşısında gösterdiği performansın kendisinde heyecana sebep olduğunu söyleyen Peçe, ''O kadar ustayı bir arada görebilmek büyük bir şans. Hepsinden özel ders almış gibi hissediyorum. Çocukluğum da onlarla geçmiş. Setin ilk günü kariyerimin ilk günü gibi heyecanlıydım''dedi.

Özel hayatı ile ilgili de konuşan başarılı oyuncu, daha iyi hissetmek istediğinde Mabel Matiz ya da Aretha Franklin dinlediğini söyledi. Oyunculuğuna hayran olduğu ve oynamak istediği üç ismi; Haluk Bilginer, Çetin Tekindor ve Şener Şen olarak açıklayan Peçe, en sevdiği yemeği, ''Ben dönerciyim. Ölüyorum dönere. Hiç bıkmam'' sözleriyle anlattı. ''Hayatın film olacak olsa seni kimin oynamasını istersin? ''sorusuna ise ''Film olacak bir hayatım var mı? Önce bunu bir düşünmem lazım. Ama benim hayatım olduğu için en iyi ben oynardım diye düşünüyorum'' yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Oğuz Peçe’ye telefonunun kilitli ekranında hangi fotoğrafın olduğunu da sorduk. Peçe, o sorumuza da ''Hiçbir şey yok. Boş, siyah. Ben sadelik seven bir insanım" derken telefonunu göstererek ''patlatamadınız beni" esprisini yaptı.