Gündem PKK'ya peş peşe operasyon haberleri! 14 terörist etkisiz hale getirildi

PKK'ya peş peşe operasyon haberleri! 14 terörist etkisiz hale getirildi

15.12.2021 - 10:20 | Son Güncellenme:

Irak'ın kuzeyindeki Gara'da MİT ve TSK tarafından düzenlenen operasyonda 6 PKK/KCK'lı terörist etkisiz hale getirildi. Öte yandan Pençe Şimşek bölgesinde de tespit edilen 2 terörist ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildi. Mardin'de de bir mağaraya saklanan 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

PKKya peş peşe operasyon haberleri 14 terörist etkisiz hale getirildi

Terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. MİT ve TSK tarafından Gara'da PKK'ya operasyon gerçekleştirildi. Düzenlenen operasyonda 6 PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Haberin Devamı

Öte yandan Milli Savunma Bakanlığı, Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 teröristin ATAK helikopterleri tarafından etkisiz hale getirildiğini duyurdu. MSB'den yapılan açıklamada, "Teröristleri inlerinde vurmaya devam ediyoruz! Irak'ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK'lı terörist ATAK helikopterlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

PKKya peş peşe operasyon haberleri 14 terörist etkisiz hale getirildi

BİR OPERASYON DA MARDİN'DE

Eren-Kış Operasyonları Mardin'de PKK'ya düzenlenen operasyonda 6 teröristin bir mağaraya saklandırıkları tespit edildi. Operasyonda 6 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu operasyonla ilgili, "Eren-Kış Operasyonları kapsamında dün Mardin'de bir operasyon gerçekleştirdik. Bu operasyon neticesinde Mardin-Bagok'ta bir mağaraya saklanan 6 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

Haberin Devamı

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise, "Eren Kış-8 Operasyonları kapsamında, Mardin-Nusaybin ilçesi Bagok bölgesinde, İl Jandarma Komutanlığı koordinesinde; Jandarma Komando ve JÖH birliklerince, Hava Kuvvetlerinin desteğinde icra edilen operasyonda, 6 bölücü örgüt mensubu silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirilmiştir. Bölgede operasyonlara devam edilmektedir." denildi.