GündemLove Bar cinayetinde şok iddia

Love Bar cinayetinde şok iddia

29.12.2008 - 11:53 | Son Güncellenme:

Bar sahibi Engin Temel vurulurken yanında sevgilisi vardı

Love Bar cinayetinde şok iddia

Evinin önünde öldürülen Love Bar’ın işletmecisi Engin Temel cinayeti henüz aydınlatılamadı. Polis cinayet sırasında Temel’in yalnız olmadığını ortaya çıkardı. Temel’in yanında bir kız arkadaşı vardı ve “sevgilim” diye bağırıyordu

Haberin Devamı

Bar işletmecisi Engin Temel cinayeti hâlâ aydınlatılamadı. Geçtiğimiz yılbaşında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden “Miss Dream Of The World” Türkiye birincisi Hazal Müezzinoğlu’nun sevgilisi Engin Temel, Kurban Bayramı’nın ikinci günü Şişli’deki evinin önünde kurşunlanarak öldürülmüştü. Cinayetin üzerinden 19 gün geçti. Polis ekipleri katili yakalamak için Temel’in İstanbul’a geldikten sonra kısa zamanda yükseldiği gece hayatının karanlığında delil arıyor. Her ihtimali araştıran ekipler, gelen tüm ihbarları değerlendiriyor. Bilgisayarında üye olduğu sitelerden, elektronik postalarına kadar irtibatta olduğu her isim üzerinde tek tek duruyor.

İnternetteki yazışmaları takibe alan dedektifler, Engin Temel öldüğünde yanında bir kız arkadaşı olduğunu tespit etti. Olaya şahit olan iki kişi de bu bilgiyi doğruladı. Bu kişilerin verdiği ifadelere göre Engin Temel kız arkadaşının kucağında can verdi. Kızın, “sevgilim” çığlıkları da olay yerinde yankılandı. İsmi açıklanmayan genç kız, ölümünden sonra “facebook” ta Engin Temel için açılan internet sayfasına “elimi tuta tuta can verdi” diye mesaj da yazdı. Ancak, Engin Temel’e “sevgilim” diyen kız o günden sonra kayıplara karıştı. Eldeki tüm bilgileri değerlendiren Polis, cinayetin, Temel’e bu kız için düşman olan bir kişi tarafından işlenmiş olabileceği üzerinde duruyor.

Haberin Devamı

Cinayette 4 iddia daha

1-Transeksüel sevgilisi öldürdü

Love Bar isimli gay barın işletmeceğini yapıyordu. Temel’in kız arkadaşlarının yanı sıra transeksüel aşıkları da vardı.Engin, yükselmesinde de önemli payı olan transeksüel aşığından ayrılmak istedi. Çılgına dönen aşığı intikam almak istedi.

2-İşadamı öldürttü

Engin’in çok iyi tanıdığı bir işadamı zaman zaman onun hesabına 50-100 bin YTL civarında yüklü paralar yatırıyordu. Polise göre, Engin Temel tanıdığı kızları bu adamla tanıştırdığı için bu paraları alıyordu. Araları bozludu. İşadamı Temel’i öldürttü. Bir iddiaya göre Engin Temel’in elinde işadamının uygunsuz halde çekilmiş gizli görüntüleri vardı.

Haberin Devamı

3- Uyuşturucu mafyasının işi

Engin Temel’in eğlence dünyasında hızlı yükselişinin altındaki nedenin uyuşturucu olabilceği ihtimali üzerinde de duran polise göre cinayet uyuşturucu mafyasının işi de olabilir.

4- Kızlardan birinin ailesi intikam aldı

Poliste incemeleye alınan Engin’in bilgisayarında 100’den fazla kızın isim listesi var. Bu kızlar aynı zamanda Engin’in çalıştığı yerlerin müşterileri. Bir çok ünlü bu kızlarla Engin aracılığı ile tanışıyordu. Kızlardan birinin ailesi cinayeti işlemiş olabilir. VATAN