GündemErdoğan'dan yapay zeka ürünü 'Boykot' şarkısı ile Filistin'e destek

Erdoğan'dan yapay zeka ürünü 'Boykot' şarkısı ile Filistin'e destek

16.09.2024 - 21:06 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapay zeka ile oluşturulan "Boykot" adlı şarkıyı paylaşarak Filistin'e destek verdi. Boykot çağrısıyla ilgili peş peşe paylaşımlar yapıldı.

Erdoğandan yapay zeka ürünü Boykot şarkısı ile Filistine destek

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkanlarla Gazze'nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, paylaşımında AK Parti İstanbul Milletvekili, sanatçı Yücel Arzen Hacıoğulları'nın yapay zeka ile oluşturduğu "Boykot" adlı şarkının videosuna da yer verdi.

Videoda, İsrail'in Filistin'e düzenlediği bombalı saldırılar, patlamalardan kaçan Filistinli çocuklar, boykot çağrısı yapılan ürünler ile dünya genelinden Filistin'e destek yürüyüşlerinden kareler yer aldı.

PEŞ PEŞE PAYLAŞIMLAR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş: Son zamanlarda büyük markaların panikle isim gizleme çabasına, pazarlama stratejilerinde değişikliğe gittiklerine hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bu demek oluyor ki boykot işe yarıyor! Gazze’nin asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz.

Haberin Devamı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: Herkes sussa, sözde uluslararası toplum gözlerini yumsa da biz sessiz kalamayız. Masum kadınlar, bebekler, çocuklar ölürken kafamızı çevirip başka yöne bakamayız. Hakikati söylemek, bu kötülüğe dur demek zorundayız.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: İnsanlık onuru için Filistin’in yanındayız. Filistinli kardeşlerimizin onurlu ve haklı mücadelelerini her zaman destekleyeceğiz. Sesimiz, sözümüz, dualarımız, insani yardımlarımız ve tüm imkânlarımızla Gazze için, insanlık onuru için çalışmaya devam edeceğiz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan: Türkiye hiçbir zaman Filistinli kardeşlerini yalnız bırakmayacak. Bulunduğumuz her platformda Filistin’in onurlu mücadelesini desteklemeye devam edeceğiz.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır: Hakikat susmayacak. İyiler mutlaka kazanacak.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat: Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Gazze ve Filistin halkının haklı davasına verdiği güçlü desteği yürekten paylaşıyoruz. İsrail’in yaptığı katliamları ve masum sivillere yönelik acımasız saldırılarını lanetliyoruz. Uluslararası hukuku hiçe sayan bu zalimce eylemler karşısında, Filistin halkının haklı mücadelesinin daima yanında olacağız.

Haberin Devamı

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin: Gazze'de yaşanan insanlık dramına "dur" diyemeyen küresel vicdanın harekete geçmesi için boykot diyoruz. Her daim Filistinli kardeşlerimizin asil ve onurlu direnişinin yanında yer alacağız.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy: Gazze’de yaşanan katliama sessiz kalmak da bir suçtur! Onların asil ve onurlu direnişine destek vermek, insanlık onurunun gereğidir. Vicdanımızı susturmayacağız!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı: Bundan bin yıllar önce karıncanın ağzındaki su neyse bugün Boycott odur. Yeniden; Çocukların acıdan değil sevinçten gözyaşı döktüğü… Annelerin çocuklarının naaşlarını değil gözlerini öptüğü… Babaların evlatlarının ölüm belgesi değil okul karnesi aldığı… Nehirden denize ÖZGÜR FİLİSTİN için, Var gücümüzle haykırmaya devam edeceğiz.

Haberin Devamı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Adalet için. İnsanlık için. Şeref ve haysiyet için. Bebeklerin ve kadınların hakkı için. GAZZE için.