GündemÇocuklara kitap okudular

Çocuklara kitap okudular

24.04.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin ekran yüzleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kırımlı Aslanbey İlkokulu’nda çocuklara kitap okudu.

Çocuklara kitap okudular

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, Kanal D ve Bütün Çocuklar Bizim Derneği bir araya gelerek, uzun soluklu bir projenin ilk adımını attı. Çocuklarda kitap okuma bilinci geliştirmek adına, ekranın ünlü simalarıyla okuma saatlerinin gerçekleştirildiği projenin ilk etabı, Balat’taki Kırımlı Aslanbey İlkokulu’nda yapıldı. Gizem Karaca, Birce Akalay, Kaan Yıldırım, Serkay Tütüncü, Melike İpek Yalova, Murat Güloğlu, Gülin İyigün ve Mehmet Baran Erdoğan çocuklara kitap okudu.

Haberin Devamı

Çocuklara kitap okudular

Görüntülerin yer aldığı ‘Türkiye’nin kanalı Kanal D, Türkiye’nin Çocukları için Okuyor’ videosu, sosyal medyada büyük beğeni topladı.

‘Enerjim değişti’

‘İnsanlık Suçu’ dizisinin başrol oyuncularından Gizem Karaca, insanların bazı masum şeyleri günlük hayatta unuttuklarını söyledi. Oyuncu, “Çocuklarla birlikteyken enerjim inanılmaz değişti. Onların, güzel gülüşmeleri, sıralarında heyecanlı bir şekilde dinlemeleri çok güzeldi. Karşımda 20 küçük çocuk varken, kitap okudum. Öğretmenlik çok zor bir meslek ve hayatımızda büyük önemi var. Çünkü çocukların dikkati sık sık dağılıyor” dedi. Miniklerle buluştuğu anı hayatı boyunca unutmayacağını ifade eden Birce Akalay ise, “Okumanın, aydınlık günlerimiz için hayati değer taşıdığına inanıyorum. Büyük bir hazla onlara, bu biricik alışkanlığı kazandırmak adına hikayeler okuduk ve çok kıymetli zaman geçirdik” şeklinde konuştu.