GündemÇocuklar Duymasın 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

Çocuklar Duymasın 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

02.09.2017 - 12:05 | Son Güncellenme:

Çocuklar Duymasın 7. yeni bölüm fragmanı oldukça merak ediliyor. Bayram dolayısıyla Çocuklar Duymasın dizisi yarın akşam yeni bölümüyle ekrana gelmeyecek. Kolajdan oluşan özel bölümüyle izleyici karşısına çıkacak olan Çocuklar Duymasın dizisinin 7. yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

Çocuklar Duymasın 7. yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak

Kanal D'nin fenomen dizisi Çocuklar Duymasın Pazar akşamları izleyicisiyle buluşuyor. Çocuklar Duymasın 7. yeni bölümü bu hafta bayram nedeniyle ekrana gelmeyecek. Çocuklar Duymasın 7. yeni bölüm fragmanı da henüz yayınlanmadı.

Haberin Devamı

“Çocuklar Duymasın”ın önceki gün ekrana gelen yeni bölümü Total’de 4.54 reyting yüzde 14.71 izlenme payı ile, AB’de 4.51 reyting yüzde 15.50 izlenme payı ile, ABC1’de ise 4.12 reyting yüzde 13.74 izlenme payı ile rakiplerini geride bıraktı.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

ÇOCUKLAR DUYMASIN 6. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Her seferinde fotoğrafları dijitalden aktarıp eski usül bastırdığı için Taş Fırın Haluk’la dalga geçen Tuna’nın harddiski bozulunca, Tuna ve Gönül’ün düğün videosuna ve fotoğraflarına ulaşılamaz.

Gönül evlilik yıl dönümleri için düğün videosunu izlemek isteyince ortalık karışır. Haluk ve Tuna, hiç kimseye bu durumu çaktırmadan harddiski tamir ettirmeyi başarabilecek midir?

Haberin Devamı

Meltem, Haluk’tan sosyal medyada birlikte bir fotoğraflarını paylaşmasını ve altına romantik cümleler yazmasını ister. Taş Fırın Haluk için bu oldukça zordur. Selçuk’un eski karısı Mary, Türkiye’ye geri döner. Amacı Selçuk’un eski sevgilisini ortaya çıkarmaktır.

Yazarlar