GündemBlondie ile bir ilk!

Blondie ile bir ilk!

04.07.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

40. yılını kutlayan rock müziğin en önemli gruplarından Blondie, 6 Eylül’de ilk kez konser vermek için İstanbul BlackBox’ta olacak

Blondie ile bir ilk

ABD’li new wave ve dance-rock grubu Blondie 6 Eylül’de İstanbul’un yeni canlı müzik mekanı Black Box Istanbul’da, Pozitif Live organizasyonu ile konser verecek.
Müzik dünyasındaki 40. yıllarını kutlamakta olan grup, rock tarihinin kült kadınlarından Debbie Harry, efsane gitarist Chris Stein, davulcu Clem Burke ve gruba yeni katılan Leigh Foxx, Tommy Kessler ve Matt Katz-Bohen’dan oluşan kadrosuyla sahnede olacak. 40. yılları şerefine çıktıkları turne kapsamında ilk kez İstanbul’a uğrayacak olan Blondie’nin hayranları tarafından merakla beklenen performansı ardından yerini Radyo Eksen Party’e bırakıp eğlence geç saatlere kadar devam edecek.

Biletler bugün satışta
Blondie ile buluşmak isteyenler için biletler bugün Biletix’te satışa çıkacak. 70’li yılların sonundan bugüne kadar yayınladıkları toplam 10 albümde Rock’tan New Wave’e Pop’tan Disco ve Reggae’ye kadar farklı tarzları aynı potada eriten Blondie, 1982’de dağılsa da ünleri git gide arttı, 1997 yılında yeniden bir araya geldi.